Hogyan válljak szamurájjá? Mi az út amit be kell járni, mi az első feladat?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 20:20
1/20 anonim válasza:
Tanulj a Japán kultúráról, a szamurájokról
2/20 A kérdező kommentje:
dik milyen japán?
2024. febr. 15. 21:00
3/20 anonim válasza:
Kezdésnek kalapáljál magadnak egy kardot betonacélból.
4/20 anonim válasza:
Alapvetően érdekeljen a japán kultúra, illetve az aikidó pl, vagy Iaidó is akár, mint gyönyörű harcművészetek... Kb mint Seagal is már gyerekként japánban tanulta az aikidót a legnagyobb japán mesterektől. Én magam is aikidóztam sok éven át, ezért is mondom, hogy az alappillére, hisz ott is vannak karddal és különböző eszközökkel gyakorlatok.
5/20 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, sajnos nem lehetsz szamuráj, náluk alapkövetelmény az éreccségi.
6/20 A kérdező kommentje:
dik, mijen éreccségi. kinek a fia vagy? tegnp vettem kard mostmar szamuraly vagyok
2024. febr. 16. 19:29
7/20 A kérdező kommentje:
megsertetted a becsűletem ezt nem hagyhatom, vank kardod???
2024. febr. 16. 19:31
8/20 anonim válasza:
Én apám fia vagyok, de lehet, hogy te is hiszen apám bulizott anyuddal a csűrben.
Úgyhogy szevasz Tesó, így most már tudod ki az apád, mizu Veled?
9/20 anonim válasza:
Van kardom, de azzal csak lányok játszhatnak.
10/20 A kérdező kommentje:
megrosszltad a kisfiam becsületet ha szamuraj vagy gyere föl a telepre, s bushidora esküszöm megvédem a becsődelem.
2024. febr. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!