Ha besértődsz az osztály vagy munkahelyi chad “jóindulatú”, külsődre irányuló bhasztatása miatt akkor te egy antiszociális személyiség vagy?
Szerintem igazi "Chad" nem cseszegeti a másikat, mivel azzal a saját értékéből veszít a csoport előtt.
De ennek a kérdésnek mi köze a természettudományokhoz?
Tessék ezeket az incel kérdéseket elvinni innen máshová!
“ Szerintem igazi "Chad" nem cseszegeti a másikat, mivel azzal a saját értékéből veszít a csoport előtt”
De igen előfordul, elsősorban azért mert mivel velük nem fordult elő így fogalmuk sincs milyen érzés és viccesnek találják.
Nem vagy antiszociális, mert az a "CHAD" kategóriás személyekre jellemző viselkedésforma. Az öntudatos INCEL-ekre jellemző a kedvesség és az empátia - de sajnos ez nem ér semmit, ha az ember alapból csúnya.
😨😢😭
Egyébként a csoport pont azt fogja viccesnek találni mint amit az épp ügyeletes chad annak talál.
Egy chad nem tud lecsúszni, morálisan hozzá alakul, formálódik a csoport.
Lásd nácik, normális emberek engedelmeskedtek pszichopata szörnyeknek, és vették fel teljesen mértékben az ő morális kódjukat.
Erről asszem tanulmányok is születtek, hogy megfelelő nyomás és kényszer alatt a többség feladja morális meggyőződéseit viszonylag semmi perc alatt.
Ennek a kérdésnek semmi köze nincs a természettudományokhoz, így nem megyek bele mélyebben ebben a témába.
Jeleztem a moderátornak, hogy tegye át máshova, és ez még a jobbik eset!
Ebbe a rovatba azért jönnek az emberek, hogy fizika, biológia stb. iránt érdeklődjenek. Ne szemeteljétek tele incel ideológiákkal! #1 voltam.
1
A természettudományokhoz tudtommal a biológiai is hozzátartozik, azon belül az evolúciós biológiai és evolúciós viselkedésformák.
Nem, az incel jelenség mentálisan sérült emberek dolga, így inkább a pszichológusok szakterülete. Semmi köze a biológiából.
7
Az emberek viselkedésformái nem biológia? Ne viccelj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!