Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Állandóan piszkálnak hogy milyen csúnya vagyok,hogy nézek ki,ilyenek. De az o.társaim is mondják hogy szép vagyok,na meg akkor nem érdekelném a fiúkat,és nem lett volna már btom,és most nem alakulna semmi egy fiúval. Hugom is teszi rám a megjegyzéseket,és nem érti meg,hogy ez nekem nagyon rosszul esik,és még kérdezik miért nincsen önbizalmam,mert ha belenézek a tükörbe mindig csak fikázom magam,és egy csúnya lányt látok. Vékony vagyok,tesóm duci,lehet ezért is mondja ezeket. De most vlt egy kavarás a suliban,és odajött hozzám o.társam,hogy : Szép vagy,kedves,ilyenek..stb..és mondta h mivan. Már csak mosolygok ezen,de belül nagyon fáj. =/
2010. okt. 22. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindenkit piszkálnak, törődj bele
2010. okt. 22. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Wow kérdező...

testvér...az a dolga, hogy cukkoljon. A bátyám cigányoz, pedig hó fehér a bőröm! :D

2010. okt. 23. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!