Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Állandóan piszkálnak hogy milyen csúnya vagyok,hogy nézek ki,ilyenek. De az o.társaim is mondják hogy szép vagyok,na meg akkor nem érdekelném a fiúkat,és nem lett volna már btom,és most nem alakulna semmi egy fiúval. Hugom is teszi rám a megjegyzéseket,és nem érti meg,hogy ez nekem nagyon rosszul esik,és még kérdezik miért nincsen önbizalmam,mert ha belenézek a tükörbe mindig csak fikázom magam,és egy csúnya lányt látok. Vékony vagyok,tesóm duci,lehet ezért is mondja ezeket. De most vlt egy kavarás a suliban,és odajött hozzám o.társam,hogy : Szép vagy,kedves,ilyenek..stb..és mondta h mivan. Már csak mosolygok ezen,de belül nagyon fáj. =/
2010. okt. 22. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy szót se értek ebből,MIVAN??
2010. okt. 22. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Most ki fikáz, és mért vagy kedves és ezen mért mosolyogsz??????????????????????
2010. okt. 22. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
hidd el, ha vékony vagy, az pont elég a fiúknak.
2010. okt. 22. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
A fiúknak mindegy milyen luk, csak egér ne másszon ki belőle... Azt én sem értem, mi a probléma?
2010. okt. 22. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:

:) :) :)

Ezek szerint nemcsak én nem értem,hogy mi van leírva..

2010. okt. 22. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Most csúnya és kövér vagy? voááá
2010. okt. 22. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:

most ezen mit nem lehet érteni? xD a tesója duci a kérdező vékony és a kérdező szerint azért mondja rá hogy csúnya mert ő nem vékony .. vagy nem?xD

viszont az utolso mondatokat én se értem xd

2010. okt. 22. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:
kép?és akkor meg tudjuk mondatni,hogy mit kell változtatni:))
2010. okt. 22. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
he?:O
2010. okt. 22. 18:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Oh..:D

Azon mosolygok,amikor mondja tesóm hogy csúnya vagyok. De belül azért megvisel. Értitek? :D

Állandóan zúdítja rám a baromságait hogy csúnya vagy,mások is mondták,de van aki szépnek tart,és ha csúnya lennék,nem kellenék a fiúknak. Mármint járásra,nem arra!!!!

És csodálkoznak hogy nincsen sok önbizalmam,mert a sok piszkálás miatt ha a tükörbe nézek,egy csúnya lányt látok,és nem azt ami valójában vagyok.

2010. okt. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!