Milyen ember az, aki filctollal ír?
1 Nagy sztár és mindig autogramokat osztogat, ezért már megszokta a filctollakat és hasonlókat, ezért civilben is azzal ír. Különben is hasznos, mert írja a bevásárlólistát, gyorsan odaugrik valaki, hogy adjon neki aláírást és már rögtön tudja is adni :DD
2 Hallottam olyan fóbiáról, hogy valaki fél a ceruzáktól... toll meg pont nincs kéznél.
3 Én sokszor írok szövegkiemelővel is akár, mert a ceruzát nem szeretem, mert elmosódik. A toll pedig ha sokat, vagy gyorsan írok nekem nem jön be, mert nagyon rányomom a papírra ezért megfájdul egy bizonyos helyen az ujjam. (Gépeléshez vagyok szokva, keveset írok kézzel.)
A filctoll-szerű tollakkal lágyabban, könnyebben lehet írni, nem terheli annyira a kezemet. Ezt most teljesen komolyan mondom.
Az mondjuk más kérdés, hogy alapesetben egy hagyományos filctollal nehéz olvashatóan írni, mert inkább csak maszatol és egybe olvad. Nagyobb betűkkel kell írni ahhoz, hogy olvasható legyen, de ez sokszor nem megoldható. Ergo az ember inkább nyisson egy word-ot és gépelje be a mondandóját, majd kényelmesen nyomtassa ki. :DD
A biztonság kedvéért mellékelhet a cetli mellé egy filctollat, hogy a kedves "címzett" oda tudja írni a gondolatait.
Igazából már a kérdést is furcsának találtam, nem tudom elképzelni milyen helyes válasz létezhet erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!