Lehet, hogy van bennem démon, vagy esetleg közöm van gonosz szellemi lényhez?
Igen tudom, hülyén hangzik, s ez egy nagyon más, komolyabb téma, de vannak fura dolgaim.
Mindenkinek lehetnek fura dolgai, ezzel is tisztában vagyok.
De néha más vagyok, mint az énem. (Bár nem gondolom, hogy skrizó lennék.)
Általában csendes, alázatos, jószívű, megértő és ragaszkodó vagyok másokhoz. Viszont a mozgásos játékokban felszoktam pörögni-főleg kidobólban-, s ilyenkor mániákusan vihogok meg vigyorgom, mint akit megszálltak. Ilyenkor nem tudok leállni a viselkedésemmel, néha nem is zavar. (Bár egyszer fordult már elő, hogy az egyik barátnőm mondta nekem csocsózás közben, hogy kezd félni tőlem. Meg olyan is volt, hogy négykézláb elkezdtem pillangót kergetni strandon. Na de mindegy…)
Van, hogy elmosolyodom vagy elvigyorodom halállal kapcsolatos témától. (Pl. Megkérdeztem az egyik kolis tanárnőt, hogy volt-e olyan, hogy valaki kiakart ugrani az emeleti ablakokon, mert három ablak közül csak egy szúnyoghálós egy szobában. Mondta hogy ne fessem az ördögöt a falra, s ezt ne mondjam el senkinek, nehogy ötletet adjak ezzel másoknak. Majdnem felröhögtem, s az az egy szerencsém volt, hogy a sötét utcán nem látszódott a vigyorom.)
S kíváncsiságból már nem egyszer megkóstoltam a véremet is, ami nem volt valami rossz érzés…
Fájdalmat is okoztam már magamnak, de ha más tényezőtől adódik ilyen, nem élvezem.
Inkább csak egy befolyásolható, élénk fantáziájú gyerek vagy, akire ezek a netes horrortörténetek még nagy hatással vannak. A valahova tartozás érzése miatt felveszed a szerepet, és rájátszol dolgokra, mert ettől érzed magad különbnek másoktól, egyedinek.
Nincsenek itt démonok vagy szellemi lények. A kérdéseid alapján egy 13-14 év körüli serdülő gyerek vagy, aki keresi önmagát.
A másik éned is csak egy "én" csak pillanatnyilag nem ismersz magadra, mert olykor nem a megszokott működéseddel azonosítod magad.
Ne foglalkozz ezzel, egyáltalán nem gáz.
Viszont ha nem magasa labda keress magadban olyat ami nem "én" :)
Szerintem zavarban vagy és frusztrált. Így próbálod feloldani a belső frusztrációdat hogy idiótán viselkedsz, mintha menő lenne hogy más vagy és nem terhel felelősség a dolgaidat és a viselkedésedet illetően. Megnyugtat a tudat hogy azt képzelheted hogy nem magadtól vagy idétlen idióta hanem valami más okozza.
Pedig ezt te csinálod. Nincs semmiféle démon! Nézz magadba és állítsd le magad amikor megint hülyén kezdesz viselkedni és gondolj arra hogy felesleges megjátszanod magad. Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!