Miért nem kedvelnek?
Az osztályban sem kedvel senki, mégcsak számba se vesznek.
Ha odamegyek egy pár lányhoz is bekapcsolódni a témában senki sem figyel rám.
Viszont nem tudom mi lehet velem a gond…
Kedves személynek is tartom magam, meg segítőkésznek.
Egyáltalán nem szokásom a beszólogatás meg ezek.
Lehet nincsen a legújabb Nike cipőm, ill. 5D műszempillám, és 3 kg smink rajtam, de mindezek ellenére is igényes embernek tartom magam.
De többször arra gondoltam, hogy a kinézetemmel lehet csakis a baj:/.
19L
Kisugárzás, amely belső jellemedből fakadhat.
Pl önbizalom hiánya, bizonytalanság, szerencsétlenkedés, elmaradott kommunikációs képességek stb.
Azt is érdemes megkérdőjelezni, hogy a te személyiségedhez mennyire oké az övüké.
Nem kell seggrepacsizni mindenkivel, csakmert egy közösségbe vagytok kényszeredve.
Ettől függetlenül lehetsz rendes, emberként bánsz velük, köszönsz és adott esetben együtt működtök.
Ilyen a melóhely és kollegai viszony is.
Az más kérdés, kit engedsz közelebb és több lesz. Pl egy barátság kezdete stb.
Ne vedd véresen komolyan.
Az más, hogy fejleszteni kell a kommunikációs képességeket.
Pl bemutatkozás, projektek, stb.
Nekem sokszor más osztályokból voltak barátaim a sulikban, mert velük volt meg az az összhang személyiségtől a hobbikig.
Van, akivel szakmai kapcsolatból ismerősök vagyunk már 2 évtizede, de személyiségünk nagyon más, ezek miatt nem nevezem már barátságnak.
Ismerkedj, de ne görcsösen. No és megválogatva.
Ui. : akik tényleg barátaim a jelenben is, ők is beszámoltak arról, hogy maguk módján kilógtak a tömegből.
Legtöbbünket ez hidegen hagyta, kivéve 2 embert a társaságunkból.
Anno ugyanígy önostorozták magukat, hogy bennük van a hiba.
Nem, csak mások vagyunk.
Mi pl alkotó szelleműek vagyunk, szeretünk filózni, olvasni, adott művészeti ágakon tevékenykedni.
Ezen dolgok pl messze állnak családomtól, volt suli tásrsaktól, kollegáktól.
A barátság összetettebb, mint egy osztálytárs kapcsolat.
Megnézhetem a kinézetedet képen? Ha azzal lesz baj látszódni fog. A metakommunikációs jeleid is láthatóak úgy.
Amúgy meg az ismerkedést mindig el kell kezdeni. Ha nyitott személyiséged van és könnyen kezdesz beszélgetést az segíthet a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!