Miért nem kedvelnek?

Figyelt kérdés

Az osztályban sem kedvel senki, mégcsak számba se vesznek.

Ha odamegyek egy pár lányhoz is bekapcsolódni a témában senki sem figyel rám.

Viszont nem tudom mi lehet velem a gond…

Kedves személynek is tartom magam, meg segítőkésznek.

Egyáltalán nem szokásom a beszólogatás meg ezek.

Lehet nincsen a legújabb Nike cipőm, ill. 5D műszempillám, és 3 kg smink rajtam, de mindezek ellenére is igényes embernek tartom magam.

De többször arra gondoltam, hogy a kinézetemmel lehet csakis a baj:/.

19L

2023. szept. 6. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Kisugárzás, amely belső jellemedből fakadhat.

Pl önbizalom hiánya, bizonytalanság, szerencsétlenkedés, elmaradott kommunikációs képességek stb.

Azt is érdemes megkérdőjelezni, hogy a te személyiségedhez mennyire oké az övüké.

Nem kell seggrepacsizni mindenkivel, csakmert egy közösségbe vagytok kényszeredve.

Ettől függetlenül lehetsz rendes, emberként bánsz velük, köszönsz és adott esetben együtt működtök.

Ilyen a melóhely és kollegai viszony is.

Az más kérdés, kit engedsz közelebb és több lesz. Pl egy barátság kezdete stb.

Ne vedd véresen komolyan.

Az más, hogy fejleszteni kell a kommunikációs képességeket.

Pl bemutatkozás, projektek, stb.

Nekem sokszor más osztályokból voltak barátaim a sulikban, mert velük volt meg az az összhang személyiségtől a hobbikig.

Van, akivel szakmai kapcsolatból ismerősök vagyunk már 2 évtizede, de személyiségünk nagyon más, ezek miatt nem nevezem már barátságnak.

Ismerkedj, de ne görcsösen. No és megválogatva.

2023. szept. 7. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ui. : akik tényleg barátaim a jelenben is, ők is beszámoltak arról, hogy maguk módján kilógtak a tömegből.

Legtöbbünket ez hidegen hagyta, kivéve 2 embert a társaságunkból.

Anno ugyanígy önostorozták magukat, hogy bennük van a hiba.

Nem, csak mások vagyunk.

Mi pl alkotó szelleműek vagyunk, szeretünk filózni, olvasni, adott művészeti ágakon tevékenykedni.

Ezen dolgok pl messze állnak családomtól, volt suli tásrsaktól, kollegáktól.

A barátság összetettebb, mint egy osztálytárs kapcsolat.

2023. szept. 7. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Megnézhetem a kinézetedet képen? Ha azzal lesz baj látszódni fog. A metakommunikációs jeleid is láthatóak úgy.

Amúgy meg az ismerkedést mindig el kell kezdeni. Ha nyitott személyiséged van és könnyen kezdesz beszélgetést az segíthet a dolgon.

2023. szept. 17. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!