Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan válik az ember egoistává?

Hogyan válik az ember egoistává?

Figyelt kérdés
Mi ennek a folyamata, útja stációi? Környezete hatására? vagy ez genetikus dolog? Példák?
2010. okt. 16. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azt csinálok amit akarok :P
2010. okt. 17. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem kétfajta egoista van:

-az első szimplán nincs kibékülve magával, és ezt palástolni kell valamivel

-a született nagyarcok. ők menthetetlenek, náluk nincsen olyan hogy lelki mélység, ők egyszerűen a "menők"

2010. okt. 29. 03:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy sokakra rámondják hogy egoista, de a legtöbb csak tisztában van a tulajdonságaival, és meg tudott békélni azzal, amit kapott. Én tudom, hogy csinos lány vagyok, de azt is tudom, hogy sokaknak nem tetszem. És? :D
2010. nov. 2. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:

hát ha úgy nézzük,én is egós vagyok,mert én is csak a saját érdekeimet nézem

és ez nálam úgy alakult ki hogy valamiért általánosba,még 2.-ban elkezdett kiutálni az osztályom.

és erre pluszba még a tanárok is rátettek egy lapáttal.

mindenki ujjal mutogatott rám hogy milyen hülye,béna vagyok.mindenért leszóltak.

de 6.-ben elegem lett és nem bírtam tovább,ha valaki beszólt,annak kőkeményen megmondtam hogy a jó édes anyukájának pofázzon

és ami a legfurább,hogy elég bunkó voltam,mégis megkedveltek o.O

csak az a gáz,hogy ahogy az osztályom elfogadott,a suliban a 7.-esek és a 8.-osok összefogtak ellenem vagy nem tudom,magyarul a fél iskola engem baszkurált és elég durva volt,mikor a 8.-os,180 centis állat gyerekek jöttek oda hozzám lökdösődni meg osztani hogy Jaaaj hogy nézel már ki,milyen ronda vagy,k.rva anyád...és nem sokkal később az első barátomról is kiderült hogy végig a velem egy suliba járó 8.-os fiúknak volt a barátjuk és direkt csak hülyéskedett velem és minden msn beszélgetést meg ilyeneket megmutatta az összes haverjának a suliban és ekkor kezdett bennem kialakulni az az érzés,hogy senkiben sem bízhatok meg,zért mindenkit eltaszítottam magamtól és bár belül "összetörtem" kívülről,hogy ne lássák rajtam,mindenkivellekezelően beszéltem,úgy tettem mintha én lennék a világ közepe,mindenki egy kis senki hozzám képest

ezért jópáran tovább csesztettek,mert állitólag nem tetszik nekik hogy milyen önző ember vagyok,ezért vissza vehetnék az arcomból,ezért azt gondolták,ha mégjobban csesztetnek,nem leszek ilyen.

de pont ezért ez tovább folytatódott,már ott tartottunk hogy az iskolából a többi gyerek folyamatosan,még interneten kerezstül is állandóan csúfolt,fenyegető üzeneteket küldözgettek facebookon hogy megfognak verni a 20 éves haverjaikkal meg minden ..

és vagdostam magam,mert egyszerüen annyira fájt amit velem csinálnak.

és hogyha így nézzük,nem is vagyok egoista,sőt én gyűlölöm magamat a legeslegjobban.

persze ők ezt nem tudhatják és nem is érthetik meg,őket egész életükben mindenki szeretett,dúsgazdag családban élnek,anyuci és apuci mindent a seggük alá rak,nekik meg semmit sem kell csinálni érte.

és bocs a regényért meg a helyesírási hibákért.

13L

2011. júl. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!