Nem tudok nevetni már semmin, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Múltkor valami hülyeségen órákig nevettem, később kiderült hogy full komoly dolog és annyira lehangolt hogy nem tudok már semmin nevetni, viccen se, néztem egy csomo stand up comedy-t meg hasonlód de semmi, mindig ez a múltkori dolog jut az eszembe. Lehet hogy kiégett a vicc-relém?2008. dec. 31. 16:53
1/7 anonim válasza:
Nyugi, ez nem fog örökké tartani. Amúgy az ilyen stand-up comedyk engem sem nevettetnek meg. Én általában a saját hülyeségeimen nevetek, vagy épp másokén :) Múltkor a hugom nézett valami mesét és csak azt hallottam hogy "ott lent az lézitánn", közben msneztem, leírtam a bnőmnek, hogy tudtad, hogy ott lent az lézitánn? Ezen képes voltam fél órán át nevetni, teljesen rám jött az öt perc :D Engem úgy nehezen lehet megnevetettni, ha arra gondolok, hogy most igenis nevetni fogok. Majd csak úgy jön valami vicces dolog és nevetni fogsz, nem kötelező mindenen nevetni. Úgyhogy csak várj türelmesen :D
2/7 anonim válasza:
El fog múlni nyugi (:
Verd ki gyorsan a fejedből azt a dolgot.. Én javasolnék pár youtube-os vidit.. Mondjuk a "Just for laughs"-osakat. Némelyik olyan, hogy nem lehet megállni, hogy ne nevessen az ember x)
3/7 anonim válasza:
Nézd meg azt a south parkos részt, amiben cartmannek ez volt a baja:) és nézd meg, hogy mitől javult meg
4/7 anonim válasza:
Menj el pókerezni! ;D
Egyébként meg:
Nagy durranás I-II.
Airplane I-II.
Csupasz pisztoly I-II-III
Gyalogg galopp
Brian élete
Ha ezeken túl vagy, és még mindig nem nevettél, menj orvoshoz. ;)
5/7 anonim válasza:
Igen, pont én is azt a bizonyos SP részt akartam ajánlani:D
nekem is ez ugrott be a gondodról.
6/7 anonim válasza:
El fog múlni, de óvatos légy máskor, ha már elmúlt, nehogy megint így járj.
7/7 anonim válasza:
Nekem is a south park jutott eszembe, nézd meg és remélem az már segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!