Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyen jó kisugárzásom?

Hogyan legyen jó kisugárzásom?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan bunkónak gondolnak, alig keresik a társaságom olyanok is, akik alig vagy semennyire sem ismernek. A nézésemmel,a stílusommal vagy nem is tudom mivel taszítom az embereket elég feltűnően. Próbálok kedvesnek tűnni, de úgy látszik nem megy. Lány vagyok és sajnos a hangom is elég mély, fiús, csúnya alig merek beszélni
2023. júl. 24. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne próbálj kedvesnek tűnni. Teljesen fölösleges és visszatetsző. Vagy az vagy, vagy nem, és kész.

Merj beszélni. De csak akkor, ha mondanivalód van, és nem negatív vagy bántó, amit mondani akarsz. Azt viszont határozottan, normál hangerővel kimondhatod.

2023. júl. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!