Hogy lehetnék boldogabb? 15/L
Figyelt kérdés
9.es vagyok ,gimis lettem,de úgy érzem,hogy nem mindenki fogadott el az osztályban,pedig senkivel se voltam ellenséges vagy gonosz...és még nem is mondanám magam rondának(néhány lány oszt.társamhoz képest)nem cigizek és nem iszok,de a legtöbben igen!
és ők ezt veszik 'menőnek'.
segíts,hogy legyek jobb kedvű közöttük?és úgy általában boldogabb?
2010. okt. 14. 14:45
1/6 anonim válasza:
még korai lenne ahoz hogy mindenki szeressen, nálunk is sok idő telt el amíg megszerettük egymást, és azt se felejtsd el hogy nem szerethet mindenki mindenkit, beszélgess többet velük menny oda hozzájuk és ne feledd hogy ne csak a nagy menő lányokhoz, de viszont ha érzed hogy nem vagy kivánatos személy a társaságban akkor ne eröltesd mert nyomulásnak veszik és megfognak utálni, idő..idő..idő :)
2/6 anonim válasza:
Engem is lenéztek, de én magasról tettem a véleményükre! Volt vagy két haverom, és jól éreztem magam. Nehogy egy rakás nyomorék miatt és idegeskedjek :D
4/6 anonim válasza:
Ki mondta neked, hogy mindenkinek mindenkit szeretnie kell? A valóságnak a nyomában sem vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat: )
2010. okt. 14. 18:03
6/6 anonim válasza:
Márpedig nem csak cigivel és piával lehet szeretni az embert! Szerintem add magad és a többi majd elválik. :) Hisz pl. egy mosolygós, csupaszív csajszit hogy ne szeretnének például? Ez csak egy példa, hogy nem csak a cigi a lényeg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!