16 éves lány vagyok.Lenne egy kis gondom.Van egy pár lány osztálytársam aki ok nélkül utál.Miért ilyenek velem?
Igen.A leírásod alapján szerintem is irigyek Rád. Biztos szebbnek látnak,vagy az is lehet,hogy mert Neked vannak fiú barátaid akikkel jót tudsz beszélgetni,nevetni. Lehet,hogy ez is "böki a csőrüket". De ha azok a lányok annyira nem fontosak Neked,akkor hagyd őket,ne is törődj velük,hogy ki utál közülük,ki nem. Neked megvan a saját baráti köröd! :) És ez még a szerencse!:)
Szép napot! :)
Igazad lehet.Apával beszéltem erről ő is azt mondta azért mert szép és ráadásul kedves is és ez irigységet szül.Mondjuk én nem látom magam olyan szépnek.De elég sokan szeretnének velem járni ezért lehet benne valami.
Csak olyan rosszul esik mert én kedves vagyok hozzájuk és ők ezt nem viszonozzák.:(
Vagy egyszerűen csak unszimpatikus vagy számukra és kész. Én barátnőmmel is így van a fél osztály, soha semmi rosszat nem tett senki ellen, de hát valakit kell utálni...
Ne foglalkozz velük, ha viszont nagyon zavar, akkor rendezd le őket. Olyankor aztán legyél erélyes.
szia...
szerintem igaza van annak a barátodnak...lehet irigyek rád...mert sok barátod van vagy mert jóba vagy a fiukkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!