Mi a legdurvább, legrosszabb dolog amit valaha kívántál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 19:22
11/22 anonim válasza:
Próbálok visszagondolni, de nem jut eszembe, hogy bárkinek is rosszat kívántam volna. Ha valakire haragszom, azt elmondom minden szar szemétnek, főleg magamban, vagy olyannal, aki szintén utálja az illetőt, de rosszat kívánni nem szoktam senkinek. Az ilyen "pusztuljon meg" jellegű dolgokat nem gondolom komolyan sose.
12/22 anonim válasza:
Annak a kú...nak kívántam minden rosszat aki megjelent a párománál, hogy 3 hónap múlva megszűli a gyerekét, és tényleg a páromé volt (5 hónapja voltunk együtt) emiatt nem maradhattunk tovább együtt.
13/22 anonim válasza:
19:50 esetleg engem nem tudnál megátkozni? (tudom hogy hülyén hangzik xD) már rohadtul elegem van az életemből igazából útálok élni csak haljak meg
14/22 anonim válasza:
500 ezerért megöllek nem probléma.
15/22 anonim válasza:
hát ez...ez nagyon vicces kössz -.-
16/22 anonim válasza:
Tegnap egy s_ggfej f_szarcú köcsög elütötte a kismacskámat mikor át akart szaladni a kicsi utcánkon a szembeszomszéd öregnéni házához.. Nem tett volna meg annyit hogy lassít 2 másodpercíg, míg a kedvenc kiscicám átszalad az úton.. hogyha ennyit nem bír megtenni igazán szétrohadhat a redvás pofája. keresztény vagyok, és akár hiszed akár nem, én ezt felefoglaltam egy imába.xd
20/22 anonim válasza:
az exemnek kívántam amikor veszekedtünk sms-ben a legtisztább, teljes dühből, hogy: "legyen rossz napod!"
(mert anno mindig úgy zártunk sms-t csak fordítva: szép napot, jóéjt, stb.)
és a nap végén este direkt felhívott közölni, hogy jó napja volt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!