Alkohol problémám van, tudnátok segíteni?
Sziasztok!
22 éves vagyok és alkohol problémával küszködöm, segítséget szeretnék kérni.
Tudtok bármilyen ONLINE csoportot? Úgy érzem ha lenne kivel / kikkel beszélgetnem, az sokat segítene.
A tipikus "mi bajod lehet 22 évesen? " kérdéseket mellőzzük, kösz!
Lényegében, jól esne ha valaki meghallgatna.
Aki hasonló cipőben jár (korától függetlenül), olyat is szívesen meghallgatok.
Köszönöm szépen előre is!
Allen Carr írt erről is egy könyvet, a népítélet szerint (nyilván a független helyek tömkelegén) nagyszerűen a kezükbe adta a megoldást, és nem is kell feltétlenül radikálisan nullázni a fogyasztást (ez nekem hobbi sörfőzőként elég jó hír), mert helyre tudod tenni idővel az egészet, és látod a valóságot az alkohol körül. Nemrég kezdtem bele az olvasásába, hát, kicsit bő lére ereszti, eddig talán annyit sejtek, hogy annyira azért mégsem egyszerű ügy... Közel húsz éve a cigiről is az ő cigiről leszoktatós könyve nyomán jöttem le, és hát mondhatjuk, hogy el tudom hinni a népítéletet az alkoholos könyvével kapcsolatban is. Majd látjuk, hova sikerül jutni...
Írhatsz egyébként, sose volt hülyeség együtt sínylődni meg néha eszmét cserélni tetszőleges részletkérdésekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!