Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kellett nekem gazdagnak...

Miért kellett nekem gazdagnak lennem?

Figyelt kérdés

Tinikorom óta az a vágyam, hogy annyi pénzem legyen, hogy ne kelljen semmit muszájból csinálnom. A 20as éveim azzal teltek, hogy kerestem a módját a meggazdagodásnak, erre itt vagyok, 30múltam és csupán lakáskiadásokból több pénzt keresek havonta, mint egy átlag magyar fél év alatt, munkával.

Igenám, de konkrétan úgy érzem magam az emberek között, mint valami ufo. Egyszerűen senkivel nem érzek valódi kapcsolódást, mert egyszerűen tudom, hogy olyasvalamit értem el, amit csak nagyon kevesen. Hiába jópofizok a barátaimmal, érzem, hogy annyira másban vannak, mint én, hogy az leírhatatlan.

Kb azt sem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Régen az volt a bajom, hogy dolgoznom kell. Mostmeg az, hogy nem kell csinálnom semmit és ráadásul még magányos is vagyok, mert senkivel nem tudok azonosulni és nincs jobb dolgom, mint erre a noname oldalra irogatni.

Most komolyan. Te mit kezdenél magaddal a helyemben?

2023. júl. 5. 00:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Ha jól értem, kb. 10 évedbe került elérni ezt?

(bocs amúgy, hogy ennyit faggatlak, de ha már ide írtál, meg unatkozol...nem igazán tudok kivel beszélgetni ezekről a dolgokról)

2023. júl. 5. 02:17
 12/19 A kérdező kommentje:
kb igen. Nem zavar. 10 év volt kb mire rájöttem, hogy bármit el tudok érni, amit akarok, ha hiszek magamban és nem mások nézőpontja szerint élek.
2023. júl. 5. 02:21
 13/19 A kérdező kommentje:
És pont ezaz, hogy annyira nem értik az emberek, hogy nincs lehetetlen és olyan kis aprócseprő dolgokon pörögnek, hogy szarra unom magam mellettük. Ufo.
2023. júl. 5. 02:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
10 év múlva ha meggazdagodtam, beszélgethetünk :D
2023. júl. 5. 02:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Hahaha, jó! Kívánom, hogy úgy legyen.
2023. júl. 5. 02:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Köszi! :D
2023. júl. 5. 03:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Menj politikai pályára!
2023. júl. 5. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha gondolod, akkor szívesen átutalhatod nekem a felesleges pénzed, nem fogok érte megharagudni.:D
2023. júl. 5. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy olyasvalamit értél el, amit csak nagyon kevesen.

És mit érzel?

Rengetegen értek el olyan dolgokat, amiket csak kevesen.

Hasonló érzésű embereket keress, akikkel tudsz majd beszélgetni.

Kinek mi az érték, a teljesítmény, mit éreztek?

2023. júl. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!