Miért kellett nekem gazdagnak lennem?
Tinikorom óta az a vágyam, hogy annyi pénzem legyen, hogy ne kelljen semmit muszájból csinálnom. A 20as éveim azzal teltek, hogy kerestem a módját a meggazdagodásnak, erre itt vagyok, 30múltam és csupán lakáskiadásokból több pénzt keresek havonta, mint egy átlag magyar fél év alatt, munkával.
Igenám, de konkrétan úgy érzem magam az emberek között, mint valami ufo. Egyszerűen senkivel nem érzek valódi kapcsolódást, mert egyszerűen tudom, hogy olyasvalamit értem el, amit csak nagyon kevesen. Hiába jópofizok a barátaimmal, érzem, hogy annyira másban vannak, mint én, hogy az leírhatatlan.
Kb azt sem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Régen az volt a bajom, hogy dolgoznom kell. Mostmeg az, hogy nem kell csinálnom semmit és ráadásul még magányos is vagyok, mert senkivel nem tudok azonosulni és nincs jobb dolgom, mint erre a noname oldalra irogatni.
Most komolyan. Te mit kezdenél magaddal a helyemben?
Tudod milyen izgatott voltam régen, amikor mindez csak a fejemben, tervként volt meg?
"Hú majd ez lesz, meg az lesz, meg utazom, meg partizom meg stb"
Aha.
De miért nem utazol? Nem értem.
2-es: igen, a szeretet fontos, de amikor egyrohadt nyaralásra nem tudtok elmenni, meg alap dolgokatnem tudtok megvenni, akkor b...hatod a szeretetet.
iszonyat szar,hogy semmit nem tudok megadni annak, akit szeretek
Erre már nagyon rég rájöttem, mondhatni, mindig is tudtam, mert szerencsére szerető családban nőttem fel. A pénzt sose a boldogság miatt akartam, hanem a szabadság és kényelem miatt.
De a szeretet megint egy nagyon más téma. Életemben egyetlen embert szerettem meg eddig. Még 7 évvel azután is szerettem, hogy szakított velem lol
szerinted ha valaki 40 évesen csóró, akkor már az is marad?
(most 1 percre megmentettelek az unalomtól :D)
Szerintem ez mindset kérdése, semmiképpen sem a koré. Én tisztán emlékszem arra az időszakomra, amikor csak vágyakoztam és valami nagy elérhetetlennek tűnő dolognak tartottam a vagyont, és arra is, amikor ez átkattant bennem.
Ha csak sajnálkozol vagy éppenséggel vágyakozol, akkor az maradsz. Ha fejben elhatározod, hogy változtatsz rajta, akkor pedig észre fogod venni a lehetőséget, amikor jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!