Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosság az egyetlen...

Öngyilkosság az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés

Egy selejt vagyok, aki soha nem fog kelleni senkinek sem.

30-hoz közel járok, barátaim nincsenek, és párkapcsolatom sem volt soha.

Nincs munkám.. Dolgozom egy helyen de ritkán kell bejárnom..

És az sem fog sokáig tartani.. nem lessz munkám. Nincs senkim.

Volt valaki aki "szeretett", mármint azt hittem. De már akkor utált mikor még szóba állt velem.

Rossz ember vagyok.

Rossz a lelkiismeretem, és nem birok bizonyos dolgokkal együtt élni.

2023. júl. 3. 20:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Úgy tűnik, eszed ágában sincs semmit csinálni ezen a nyafogáson kívül."

Nincs mert nincs hozzá már sem erőm sem motivációm.

Előző munka helyemről kirugtak..

Volt egy olyan munkahelyem ahol próba napon voltam.. nem fizettek ki, pedig meg volt beszélve, hogy majd a főnök hív még a fizetéssel kapcsolatban, azóta sem hívott ez volt májusban..

A ház ahol élek ("apámmal" meg az "öcsémmel" épp összeomolni készül, felül a tetőn elött a bádog.. beázik, csőtörés van a fürdőben. Már vagy 4 éve pofázok arról, hogy meg kellene csinálni, mert vizes a fal és megy felfelé a víz látszódik a falon. De már nem csak a fürdőben látszódik hanem a szobában is..

A fürdőnek a fala a folyosó felöli, fekete.. olyan vizes, hogy télen bejegesedik. Anyám meghalt, az ő háza volt, 3 gyerek örökölte, " apám" azért nem csinálja meg mert nem ő örökölte a házat.

Az életben meg nincs semmim.. szociális nyomorék vagyok.

És mindenki utál.

2023. júl. 4. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Új munkahely, és egy albérlet esetleg? 1 napot nem bírnék ki ilyen körülmények között, nemhogy éveket.
2023. júl. 4. 11:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem irigylésre méltó a helyzeted, de ezen csak és kizárólag te tudsz valamit változtatni. Mi lenne pl. ha megkérdeznétek "apátokat", hogy ha átíratnátok a tulajdonjog felét, akkor esetleg hajlandó lenne-e tenni valamit? Esetleg kereshetsz más városban munkát, ahol van szállás is.
2023. júl. 4. 12:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Jelenleg egy kollégiumban lakom mivel van arról papírom hogy melózom így maradhatok koliban a nyáron, ez volt az utolsó évem az egyetemen, még diákként dolgozom egy helyen, ahova nagyon ritkán hívnak be.. de haza járok, mert amúgy nincs dolgom, melót nem találtam sajnos, örökké meg nem dolgozhatok diákként.

Kolidij most a 3 szorosa annak mint ami szokott lenni, meg sem éri ott lenni így hogy kb egy hónapban ha dolgozom 5 napot jobb esetben.

2023. júl. 4. 12:10
 15/20 A kérdező kommentje:

13-as

Apámnak van háza, egy másik országban, amiatt sem foglakozik a házzal, na meg amiatt mert nem ő örökölte. Neki lessz hova mennie ha összedől.

Nem tudok változtatni, jelenleg van 4 okom amiért még életben kell maradnom. De ez maximum még 2 hét, utána, melegzuhany és érvágás, tervben van hogy kiírok magamból mindent, otthagyom majd nekik.. és nem nem akarok a halálom miatt felelőst!!

2023. júl. 4. 12:13
 16/20 anonim válasza:
Mit dolgozol? Gyár?
2023. júl. 6. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem az a megoldás. Találd meg magad, szedd össze magad, ne omolj össze konkrétan majdnem az életed kezdetén. Gondolkozz, hogy mi lehet a baj veled, az öngyilkosság után (azt mondják), elvileg újra le kell élned egy életet, ugyanazzal a problémával. Lehet hogy nem igaz, lehet hogy igaz. Ezzel az egésszel nem mész semmire. Keress fel valakit, szerezz barátokat, találj hobbit, beszélgess emberekkel, költözz el, keress normális munkahelyet, végső esetben keress fel egy jó szakembert. Fel a fejjel :)
2023. júl. 6. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Miért lett kiemelve ismét a kérdés?

Ezen kellene elgondolkodnod.

Mire, kire vársz?

Ne menekülj önmagad elől s azon dolgok elől, melyekkel szembe kellene nézned.

2023. aug. 25. 11:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Miujság azóta kérdező?
2023. nov. 18. 19:07
 20/20 anonim válasza:
Hogy vagy?
2023. nov. 19. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!