Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha lenne lehetőséged, mi az...

Ha lenne lehetőséged, mi az az 5 dolog amit megváltoztatnál magadon?

Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 07:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem tudom, az elmúlt 1-2 évben rájöttem, hogy mindaz a belső tulajdonság, amit kívánnak magamnak, az voltaképpen megvan. Illetve, ha nincs meg, akkor nincs is rá szükségem. Nagyon sok éles helyzetben volt részem 2019-2020 óta és rá kellett jönnöm hogy semmi bajom a belsőmmel, jó kis útitársa vagyok önmagamnak. Lehetnék néha kitartóbb, vagy megfontoltabb, vagy láthatnám teljesebben az összképet, de mindehhez ugyanaz kell: IDŐ, az pedig nem rajtam múlik. Esetleg azon, hogy én mennyi időt szakítok önmagamra, a dolgok elemzésére, lazításra, töltődésre.

Amit a külsőmön változtatnék az is jórészt ilyen jellegű. Szeretnék kisportoltabb lenni de ez is idő, azaz edzésre fordított idő kérdése.

A fogakat jó, hogy írta valaki, 2-3 rossz van amit iszonyúan sajnálok én is, hogy leromlott. Azokat szívesen becserélném újra, egészségesre.

2023. jún. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!