Szépnek, átlagosnak, vagy rondának tartod magad?
Figyelt kérdés
Na és a környezetedben lévők?2010. okt. 11. 20:04
11/12 anonim válasza:
Én mikor milyennek. Reggel, felkelés után ragyás bőrrel és zsíros hajjal biztos nem fogom szépnek látni magam, de belőtt séróval, normális öltözetben szerintem egész normálisan tudok kinézni. A környezetem meg... Hát, ez is elég vegyes. Régebben szinte mindenki dicsért, mostanában azonban egyre többen szólogatnak be, hogy "Fúj, de ronda vagy!". Igazából szinte csak ezen két véglet valamelyikét hallom vissza, átlagosnak eddig csupán egy ember nevezett. Ez van.
12/12 anonim válasza:
En neha rondanak, tobbszor atlagosnak es meg-megesik hogy szepnek tartom magam.
Ha lefogyok ca. 7 kilot akkor ujra szepnek fogom tartani magam. Mar fogytam 7-et :) betegseg :(
A kornyezetem szepnek tart de husinak, tudjak milyen voltam szoval nekik megdobbento volt a hirtelen 14 kilos hizasom pluszba az alacsony magassagomhoz.
Most voltam nyaralni apumekkal.
Jottek ismeroseik is.
A ficko meg a felesege mondta hogy tavaly nagyon meg voltak rajtam dobbenve annyira pufi voltam az elozo evekhez kepest.
Veluk minden evben kb. egyszer talalkozom szal nekik feltuno az ilyen valtozas nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!