Hogyan tudnám magam noiesebbé tenni?
fiatal vagyok,amúgy semmi bajom nincs magammal,elég sok barátom van,népszeru vagyok a suliban,a pasikkal sincs bajom,de az zavar viszont,hogy elég fiús vagyok..Mármint sose szerettem magassarkúban járni,mutogatni magamat csillogós rucik stb. Ennek ellenére elég jó csajnak tartom magam,meg pasik is mondták már elég sokan. Mindíg folynak a suliban értem a viták a pasik kozott.:D
Csak mégis a mozdulataim stb... mit tegyek ezek ellen?
Mindíg sportcipo,farmer.. Latin-amerikai társastáncolok,akkor nonek érzem magam,de ahogy lelépek a parkettrol,ismét visszatérek a laza onmagamhoz.Vélemény?

Ha nőies szeretnél lenni, és váltani akarsz, akkor válassz lapos talpú női cipőt (pl. balerina, az nagyon kényelmes is, de van olyan változat is, ahol van keresztbe pánt is stb) a sportcipő helyett.
A farmer ok, a sportos felső nem tudom, miben nyilvánul meg; csajosabbá tudod tenni, ha megfelelő kiegészítőt veszel fel hozzá (karkötő/nyaklánc).

Nemhinném,hogy elvette volna az eszem,de ha rosszul tudom,akkor szóljatok:D csak tisztában vagyok magammal,nem mint az osszes velem egyidos fiatal csajok,hogy jajjj dagadtak meg csúnyák,kicsi a melluk....stb.
Vagy én gondolom rosszul?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!