Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám magam noiesebbé...

Hogyan tudnám magam noiesebbé tenni?

Figyelt kérdés

fiatal vagyok,amúgy semmi bajom nincs magammal,elég sok barátom van,népszeru vagyok a suliban,a pasikkal sincs bajom,de az zavar viszont,hogy elég fiús vagyok..Mármint sose szerettem magassarkúban járni,mutogatni magamat csillogós rucik stb. Ennek ellenére elég jó csajnak tartom magam,meg pasik is mondták már elég sokan. Mindíg folynak a suliban értem a viták a pasik kozott.:D

Csak mégis a mozdulataim stb... mit tegyek ezek ellen?

Mindíg sportcipo,farmer.. Latin-amerikai társastáncolok,akkor nonek érzem magam,de ahogy lelépek a parkettrol,ismét visszatérek a laza onmagamhoz.Vélemény?

2010. okt. 10. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nőies szeretnél lenni, és váltani akarsz, akkor válassz lapos talpú női cipőt (pl. balerina, az nagyon kényelmes is, de van olyan változat is, ahol van keresztbe pánt is stb) a sportcipő helyett.

A farmer ok, a sportos felső nem tudom, miben nyilvánul meg; csajosabbá tudod tenni, ha megfelelő kiegészítőt veszel fel hozzá (karkötő/nyaklánc).

2010. okt. 10. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hordok ilyen mackó pulcsikat meg ilyen bo ruhákat. Feszulos felso meg nadrág az megy,de pl úgy ulni,mint egy csaj,sosem tudnék:D Mondjuk így érzem jól magam,de amikor egy olyan igazi csajos csaj van koztunk kicsit furán érzem magam,mégha tudom,hogy szebb vagyokis annál a csajnál.
2010. okt. 10. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értesz nőies ülésen:) Nem attól leszel nő, ha keresztbe tudod tenni a lábadat.:) Szerintem a tánc miatt eleve jó lehet a testtartásod amúgy..
2010. okt. 11. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen a tartásommal nincs baj,4éve táncolok és amint mondtam az alakommal sincs,hogy takargassam magamat,nemis takarom:D De viszont amikor megállunk mondjuk a lámpánál egy csomó csaj ilyen nagyon kicsi terpeszben áll vagy teljesen osszeteszi a lábát énmeg olyan nagy terpeszekben tudok megállni...:D Sokszor mondják rám,hogy olyan vagyok,mint egy kidobó..:D
2010. okt. 11. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
azért ez a népszerűség ne vegye el az eszedet.
2010. okt. 11. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor figyelj rá, ne lépj hatalmasakat, állj meg kis terpeszben... és akkor így fogod megszokni. Mondjuk egy viszonylag közepes sarkú cipő tuti orvosolná, mert kb kényszerít a kisebb léptekre/terpeszben állásra.
2010. okt. 11. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Nemhinném,hogy elvette volna az eszem,de ha rosszul tudom,akkor szóljatok:D csak tisztában vagyok magammal,nem mint az osszes velem egyidos fiatal csajok,hogy jajjj dagadtak meg csúnyák,kicsi a melluk....stb.

Vagy én gondolom rosszul?:O

2010. okt. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!