Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez baj? Esetleg abba kéne...

Ez baj? Esetleg abba kéne hagynom?

Figyelt kérdés
Szeretem a rémálmokat,szeretek félni
2010. okt. 10. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
[link] Szerintem remekül vannak megírva. Olvasgasd lefekvés előtt;)
2010. okt. 10. 00:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én mikor lefekszem aludni mindig azt kívánom mondogatom, magamban addig kb amíg bealszok, "Hogy végre jöjjön már egy izgalmas álom legyen benne harc vér félelem izgalom kaland valami érdekes, ne pedig a szokásos hétköznapi álmom" Néha vannak olyan jó ilyen kaland dús teli álmaim amikor teljesen úgy érzem, hogy nem is álom hanem kiléptem a testemből harcolok kaland van imádom a középkort és mikor reggel felébresztenek akkor mindig elfog az a nagyon nagyon magányos érzés, hogy már megint itt vagyok... semmi se változott és tényleg csak egy álom volt, borzasztó ez az érzés, vissza az unalmas életbe, szinte sírnék,

szóval valahol megértem, hogy lehet te is valahol úgy szereted az ilyen álmokat mint én szóval én veled vagyok, egyáltalán nem rossz, az álom az ember saját világa, ha tudatában van ebben azt alakíthatja, sokan mondták, hogy hülyeség az álmokat irányítani, de tapasztalatból tudom, ha bent vagyok és rá-eszmélek hogy mi ez akkor igenis lehet, szóval csak álmodj tovább ilyeneket :) én is erre törekszem:D

2010. okt. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!