Miért van ez? (többi lent)
Több fiókom van (nem azért, mert wow így megleshetem a chrusom és mert így tudok trollkodni) szinte minden általam használt platformon. Ezzel együtt pedig külön személyiségeim is alakulnak ki a különböző fiókjaimon.
Pl wattpadon van vagy tíz, más témában írok és igyekszem a látványt (borítók, bevezetők, bemutatkozás stb) különbözőre csinálni. És... Igazából nem tudom miért van ez. Sokan szeretik a munkáimat (noha bőven nem tökéletesek) és ennek örülök is, de úgymond meg is ijedek tőle egy idő után. Ilyenkor új fiókot kezdek egy új témával (rajzfilm, játék anime stb) a régit elhanyagolva, de nem teljesen abbahagyva, mert sajnálom azokat akik várják a folytatást. Ezzel viszont túlterhelem magam a rengeteg ötlet miatt (kb 1000 draft könyv összesen) de nem akarom őket végleg abbagyni. (Asperger miatt eléggé le van szűkülve az érdeklődési köröm és nem tudom mit tudnék tenni ezek helyett)
Na de ki vagy te valójában?
Mert ha mindezt egybe tudnád olvasztani, az lennél te teljes valódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!