Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan érjem el azt, hogy...

Hogyan érjem el azt, hogy tudjak figyelni és ha kérdeznek tőlem valamit ne kelljen megkérdeznem hogy "tessék"?

Figyelt kérdés
Ezért csak haragosaim vannak e világban, mindenki megutált, a nők csak barátként kezelnek ez miatt, és volt már belőle kudarcom. Úgy vagyok mindenki szemébe elkönyvelve, hogy szellemi fogyatékos vagyok, megkaptam hogy mossam már ki a fülemet, nem hallottad amit mondtam, és már meg is pofoztak miatta. ENGEM MINDENKI UTÁL ÉS SENKI NEM SZERET EZ MIATT ÉS EGYEDÜL ÉLEK EZEN FOGYATÉKOSSÁGOM MIATT. ÉS MÉG A DADOGÁSOM IS RÁDOB EGY LAPÁTTAL. MIT CSINÁLJAK LEGYEK ÖNGYILKOS MÁR SZENVEDÉSSÉ VÁLT AZ ÉLET!!!!!!!!!!!
2010. okt. 9. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem egészen értelek. Figyelemhiányod van, vagy a hallásoddal van probléma? Mindkettőre van megoldás. Ne öld meg magad.
2010. okt. 9. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Úgy látom, semmi más bajod nincs, csak önbizalomhiányban szenvedsz. Azért nem hallod meg a kérdést, mert azon görcsölsz folyton, hogy "jaj istenem, mit gondolhat ez rólam", meg: "biztos megint dadogni fogok, ha megszólalok".

Amíg nem vagy egy kicsit lazább, nem fognak változni a dolgok. Szerintem fél siker, ha elmosolyodsz, amikor egy ismerős közeledik feléd.

2010. okt. 9. 16:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Még az is baj, hogy nem tudom kifejezni és megértetni magam. :((
2010. okt. 9. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is van ilyen:S És ez általában attól van hogy nagyon keveset alszom egész nap tanulok és nagyon kifáradok. Ha meg a hallásoddal van baj menny el egy hallásvizsgálatra. ennyi :) nem kell ebből nagy kunsztot csinálni csak tenni ellene:D Aludd ki magad és indísd a reggel 2000mg cévinatminnal :D 17/L
2010. okt. 9. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Figyelemhiányos állapot. Gyógszerrel lehet rajta segíteni. Bár magyarországon nemtom mi a helyzet, amerikában amfetamin jellegű gyógyszereket szednek akiknek ilyen tünetei vannak.

Irány egy pszichológus, aki valszeg tovább fog küldeni pszichiáterhez, ő pedig ad gyógyszer ha más terápia nincs.

2010. okt. 9. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:

én a helyedben könyvet olvasnék, remélhetőleg nem vonja majd el a figyelmed semmi az olvasásról, így megtanulsz figyelni a dolgokra és a szókincsed is bővül, ki tudod fejezni magad valahogy

én mindig felpakolok 1-2 könyvet a könyvtárban és mindig olvasok amikor van rá időm

2010. okt. 9. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
egy kort/nemet lökj már erre, tudjunk mégis valamit.
2010. okt. 9. 21:30
 8/10 A kérdező kommentje:
28/f
2010. okt. 9. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább halgass ha úgy érzed dadogni fogsz,meg ha úgysem tudsz értelmeset mondani akkor meg hiába beszélsz..Nem szól szám nem fáj fejem..
2010. okt. 16. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia:) velem is ugyanez van,én beszélni se szeretek,mindig minden gondolkozok,soha nem tudok figyelni:S a tanulás is szenvedés ezért nekem:s de nyugodj meg,ne aggódj,nem fogyatékosság ez:)
2010. okt. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!