Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » őszintén! Szerinted is gázok...

őszintén! Szerinted is gázok vagyok?

Figyelt kérdés

16 vagyok, de kb. 14-nek nézek ki. elég sovány vagyok (jó. nagyon.)utálom ezt de nem nagyon tudok változtatni rajta. nagyon félénk vagyok és csendes és tisztaságmániás, és ha a táskámat leteszi vki a földre a suliban automatikusan lehordom. azután nagyon szégyenlem magam. egyébként is szinte mindenért szégyenlem magam.

van 1 srác az osztályan akinek 2 éve nem vallom be hogy tetszik. nem merek kezdeményezni, és nem is veszem észre ha valaki kezdeményez. nincs sok barátom de mindenkivel elvagyok, senki nem utál (szerintem )és én se utálok senkit, de igazi barátaim nincsenek.

szeretnék más lenni, szeretnék videámabb lenni de sokszor nem tudok.

és sokszor "bénázom" mint pl. fejbe dobom a tesitanárt kosárlabdával, elesek a saját lábamban vagy olyan nyilvánvalóan mosolygok arra a bizonyos sárcra, pedig nem akarok, és mindig elpirulok ha hozzám szól.

általában mindig csak tervezek de soha nem jutok el a valóság szintjére.

2010. okt. 8. 23:03
 1/10 A kérdező kommentje:

gázos. azt akartam írni.

na ennyit erről. mindig elcseszem a dolgokat:///

2010. okt. 8. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Senki sem gáz , te sem vagy az csak azt hiszed hogy olyan vagy ahogy leírtad . Neked szerintem nagyon kevés az önbecsülésed , ezen kellene változtatni , te is értékes ember vagy mint bárki más .

(egy keresztény fiú írta)

2010. okt. 8. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meggyőzted magad,hogy mindenki idétlennek tart és tudat alatt ennek megfelelően viselkedsz,sajnos ez már csak ilyen 22-es csapdája. Találhatnál valami hobbit,ami nagoyn jól megy neked, találhatsz esetleg valamilyen szakkört,klubot (tánctól kötésig bármi),ahol viszonylag ismeretlen emberek vesznek körül, tiszta lappal indulsz,nagyobb önbizalommal,aztán a későbbiekben a megszokott környezetedben is tudnál oldottabban viselkedni.
2010. okt. 8. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg ezt , biztosan segít majd a problémáidon .

2010. okt. 8. 23:23
 5/10 anonim válasza:
Kissé esetlen vagy.Az a típus akire lehet vigyázni,óvni,és szeretni.Soha rosszabbat nálad.
2010. okt. 9. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves keresztény fiú megkérdezhetem,hogy miért írtad le,hogy az vagy és,hogy hány éves vagy meg,hogy miért írsz az oldalra?:)
2010. okt. 9. 21:13
 7/10 anonim válasza:

Vannak a keresztények.És vannak a nem keresztények.Ennyi erővel azt is írhatta volna,hogy a jobb kezével törli ki wc után.Vannak akik a bal kezükkel.

Azt gondolja,hogy csak a keresztények a jó emberek.Amit egy keresztény fiú ír,az tiszta,és jó.Amit egy nem keresztény fiú ír,az hazug,és rosszindulatú.

A keresztények mindent felosztanak jókra,és rosszakra.Ez a gyerekes morális alapjuk,és a válaszuk minden kérdésre,és ennél tovább nem is fejlődtek az évezredek során.Mintha megrekedtek volna,a világ már rég elhúzott mellettük.

2010. okt. 9. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
A kedves keresztény fiú 24 éves múlt és nem vagyok tökéletes azt elmondhatom és nem állítottam olyat amit ti írtok , én csak azt írtam hogy az embernek mennyi problémával kell kevesebbet viselnie ha van valami ami reményt ad . Erről szól az egész . Szerintem ti azt hittétek hogy én az eények által tökéletesnek akarom magam bemutatni ? Nos maga a keresztény ember sem lesz soha jó , vagy szuper identitású .
2010. okt. 10. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ha érdekel titeket is (válaszadókat) hogy miről is beszélek olvassátok el a belinkelt oldalt (3.válasz) . Sokat segít az EMBEREN ---> ugyanis mindenkinek vannak problémái , ebben az írásban az alapvető identitást tanítja meg , ami a manapság olyan nagy számban áldozatait szedő depresszió és önértékelési zavart gyógyítja például .
2010. okt. 10. 10:19
 10/10 anonim válasza:
olvasd el andrew matthews legyél boldog tinédzser c. könyvét! ;D
2011. máj. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!