Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme az életnek? Én nem...

Fillér Dominik kérdése:

Mi értelme az életnek? Én nem élvezem most legyek őngyilkos?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ÓÓÓÓ hogy mennyire utálom az ilyen embereket..Akkor ne irkáljál hanem csinálj magaddal valamit.Te nem vagy sem Emos,és nem akarsz öngyilkos sem lenni..Ha annyira akarnál nem itt koptatnád a szádat hanem megtennéd..Na nosza! Legyél öngyilkos..Egy életképtelennel kevesebb...
2010. okt. 8. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy neked szar az élet,én Boldog vagyok...Boldog,szerelmes,és elégedett...Pedig biztos vagyok benne,hogy sokkal több rosszat éltem meg mint te,és sokkal több fájdalom volt az életemben mint azt te valaha is átéltél!

Te még semmit nem tudsz a fájdalomról,a bánatról..Te csak egy fiatal vagy aki unatkozik..

Úgyhogy hagyd abba ezt az értelmetlen nyafogást,vagy pedig tedd tönkre az életedet ahogy akarod..De ne nyafogj!!

38/N

2010. okt. 8. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:

itt vagy:

[link]

Már az 'ő' betűből le lehet szűrni a kort, nemhogy még ha pontosan meg is találnak valahol...

2010. okt. 8. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed nincs értelme az életnek próbáld meg mindenben a legjobbat látni... járj el a haverjaiddal hülyülni...és rájössz mégis van miért élni
2010. okt. 9. 09:37
 15/21 anonim ***** válasza:

:@

Igen, nekem is elegem van az iyen emberekből!

Én pesszimista vagyok! Világ életembe szerencsétlen voltam! De egyik nap máshogy keltem fel! SZERENCSÉS VAGYOK!

GONDOLJ MÁR BELE, HOGY MILYEN SZERENCSÉS VAGY? Nem vagy szegény/hontalan, nincs haláls betegséged, Megvannak a szüleid, van víz (mert ugye nem Afrikába születtél)! Egy rákos gyerek mennyire akarná ezt az örömöt ami most a tiéd?!

2010. okt. 9. 10:05
 16/21 anonim válasza:
sztem van értelme az életnek..és a tiednek is! biztos nem csak rossz élményeid vannak visszatekintve az eddig eltöltött éveidnek !! ne csak magadra gondolj, hanem másokra is!! a szüleidre a haverokra és ha van barátnőd akkor rá is..akik szeretnek!!
2010. okt. 9. 10:54
 17/21 anonim ***** válasza:
legyél. viszlát
2010. okt. 9. 11:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Nosza.
2010. okt. 9. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Annyira bírom mikor ennyien írják, hogy gyerünk legyél az... Mit szólnátok, ha valaki kiírna egy olyan egy hasonló kérdést, csak el is mondja benne, hogy hol lenne öngyilkos és hogyan? És másnap ott lenne a tv-ben egy ennyi és ilyen nemű ember öngyilkos lett itt és így... Hát grat emberek...

Személy szerint a kérdezővel értek egyet

2010. okt. 10. 01:38
 20/21 Zenon ***** válasza:

Sok a b*nkó hozzászóló ezen az oldalon.-.-

Nézd,én azt mondom neked,hogy semmiképp ne vetemedj erre,mert akkor nemcsak az életedet dobod el magadtól,hanem a LEHETŐSÉGET is,hogy egyszer talán talpra állj,és újra kezd.

Tapasztalatból beszélek,megéltem hosszú és sötét éveket,nem érdekelt senki és semmi,egyedül tengtem,ha panaszkodtam,hogy fáj,akkor a válasz:,,nőj fel" meg ,,ne sajnáltasd már magad"...ilyenek.Rájöttem,hogy a világ pocsék,az emberek önzőek és sokszor gonoszak.Miért nem öltem meg magam?Azért mert azzal csak magammal tolok ki,nem mással.A fenébe is,magadnak élsz,nem másnak.Engem ez tartott életben.

2010. okt. 14. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!