Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszem azt h velem...

Miért hiszem azt h velem senki nem foglalkozna?

Figyelt kérdés
Tehát lány vagyok, es rengetegen mindjak ram h szep vagyok, ez szep es jo, visszont nekem nagyon nincs önbizalmam, ha esetleg elmennek mellettem az utcan helyes fiuk, akik nekem tetszenek automatikusan arra gondolok h "na ez ugyse allna le velem" vagy ha talok egy nagyobb tarsasagot "na tuti nem baratkoznanak velem" igazából tokre szeretethianyos vagyok, meg amugy lehet ez azert is van mert regebben volt egy olyan baratnom aki gonosz volt raadasul utalta mindenki, es mikor lattam helyes fiukat mindig mondta h "jajmar ez ugyse allna le veled" vagy ha lattunk egyutt egy nagyobb tarsasagot mondta h "jaj szerinted ezek baratkoznanak veled?" Tehat mindig ilyesmiket mondot, anyam szerint azert mert ő gondosz es bunko, azt magabol indul ki mert vele ilyen viselkedéssel tenyleg nem beszelgetne/baratkozna senki. Visszont örülnék ha valahogy ki keverednek ebbol, es nem lennenek ilyen gondolataim..
2023. ápr. 14. 11:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen azoknak, akik próbálták segíteni, és tippeket írtak nekema (:
2023. ápr. 16. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!