Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek erről: Nem...

Mi a véleményetek erről: Nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem fogok akarni gyereket életem során. Nagy családi házban szeretnék élni a szüleimmel, állatokat tartani. Szerintetek ez normális? Más is van így?

2023. ápr. 7. 09:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen, sokan vagyunk így és teljesen normális. Nem kell foglalkozni a társadalmi nyomással, ez egyéni döntés. Most még a politika miatt nem fogadják el, de 100 éve még a nők szavazati joga sem volt elfogadott. Eltelik még 40-50 év, kikopik a mostani idős generáció és már teljesen természetes lesz, hogy minden nő dönthet erről szabadon.
2023. ápr. 8. 09:20
 22/27 1Léna ***** válasza:
25%
Egy kicsit furcsa, mert akik vidéken élnek, álatokat tartanak azok többnyire örömmel fogadják a gyermek áldást. Persze, ha te társat sem szeretnél akkor több időd, erőd marad az álattartásra.
2023. ápr. 8. 16:22
 23/27 Senior Séf ***** válasza:
48%

Mesélek valamit, kérdező. Aztán, hogy mit szűrsz le belőle, azt rád bízom.

Szóval most kezdtem nyulászkodni, és mint mindennek, amit elkezdek, ennek is alaposan utánaolvastam. Megtudtam pl, hogy a fiatal őstény addig nem akar párzani (vagyis utódot világra hozni), amíg hormonálisan nem elég fejlett. Ahhoz pedig megfelelő táplálékra van szüksége. Eddig tiszta sor,ugyanez van az ember esetében is De ha hozzáveszed, hogy az ember évtizedek óta nem azt eszi, amire termett, hanem amit a profitorientált élelmiszeripar (IPAR!) belediktál, rögtön látható, miért csak a cigányok szaporodnak orrba-szájba. Azért,mert nekik nincs pénzük a sok szar műkajára, és nekik rendben fejlődik a hormonháztartásuk.

2023. ápr. 8. 17:28
 24/27 anonim ***** válasza:
45%
A szüleid nem élnek örökké, és ott maradsz egy nagy házban egyedül. Gondold el, hogy fogod magad érezni.
2023. ápr. 8. 20:58
 25/27 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy? Elnézve a világ jelenlegi helyzetét, szerintem pont az a normális, ha valaki nem akar ilyen körülmények közé gyereket. Én is maradnék az állatoknál, növényeknél :D.
2023. ápr. 8. 22:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Oké, így döntöttél.

De ezt miért kell mindenkinek az orrára kötni?

2023. ápr. 9. 21:43
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
#4, én is családcentrikus vagyok :)
2023. ápr. 9. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!