Mért nem tudok gyárban dolgozni ?
Figyelt kérdés
Több ezren tudnak énmeg folyton rosszul vagyok ott
.....
2023. ápr. 2. 17:48
3/9 A kérdező kommentje:
De más hogy tudja elviselni !? Egyszerűen nem értem
2023. ápr. 2. 18:15
4/9 anonim válasza:
Én se. Dolgoztam ilyen helyen kb 2 honapot de soha tobbet
5/9 anonim válasza:
8 éve dolgozom gyárban, és szerintem nem olyan vészes mint sokan leírják. Az első kb 1 hónap valóban vacak volt, de utána megszoktam a ritmust, és a rohanást.
6/9 anonim válasza:
Nekem inkabb baromi unalmas volt. Semmi rohanas. Most rohanok. De ez sokkal jobb
7/9 anonim válasza:
Persze nyilván függ hogy milyen pozicióba kerülsz. Ha egy helyben állsz egész nap az baromi egyhangú és idegörlő tud lenni, főleg ha olyanokkal vagy egy társoságban akiket nem kedvelsz. Én többnyire anyagellátó voltam, ott pedig általában rohangálni kellett. Most pedig csop. vez.-ként egy cseppet izgalmasabb is a történet.
8/9 anonim válasza:
A HR-esek jobb helyeken külön mérik a monotóniatűrést. Aki nem bírja az egyhangú, ismétlődő munkát, nem fogja kibírni gyárban. Hiába szeretem a gyárlátogatásokat, a termelési folyamatot nézni, megismerni, de hogy ott álljak egy gépnél napi 8 órát, kizár, vsz pár nap alatt megőrülnék,
9/9 anonim válasza:
Megkarcoltad az intellektus bizonyos szintjét, tehát úgy érzed, hogy a szalag mellé nem vagy való? Akkor tegyél ez ellen, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!