Miért van, hogy engem mindig b*aszogatnak az alakom miatt?
Figyelt kérdés
160 cm \ 55 kg vagyok.. sztem nem vagyok egy túlsúlyos lány. jó azért van hasam.. meg oldalról is van mit leadni de az osztályomban vannak nálam sokkal kövérebb lányok is? miért pont engem?2010. okt. 7. 13:13
11/13 Lieni válasza:
Miért foglalkozol vele?
tudod, csak annak lehet szívni a vérét, aki hagyja.
Tehát ha magasról teszel rá, akkor egy idő után nem fognak ilyeneket mondani.
12/13 anonim válasza:
oszd ki őket 1x de kegyetlenül, ne csak 2 szóval. Többet nem fognak szólni hozzád. F@szt ugrálnak másnak az ilyen kis m@jmok, még ha 13 évesek lennének, látod az ilyen emberekre nem lehet építkezni a jövőben!
13/13 anonim válasza:
Ne oltsátok már szegényt! Lehet hogy nem is gyerekes...ha nem ismeritek ne baszogassátok már lécci: (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!