Miért van, hogy engem mindig b*aszogatnak az alakom miatt?
mindig mondják, h "de dagadt vagy", "fogyj le", "de csúnya vagy" de csak 2 fiú. az osztály többsége bír engem.
18\L
Komolyan 18 éves vagy? Azt hittem az írás alapján,hogy 13 éves kislány panaszkodik...
Téged 2 fiú nyafogása már gondot okoz???
Tégy meg valamit..Ne foglalkozz velük..Pontosan tudod,hogy nem vagy kövér(csak valamiért muszáj volt kiírni ide)..
Szarj magasról a 2 fiúra..Ezen nincs mit agyalni..
Ha csak két fiú mondja, akkor mit érdekel?
A többség nem mondja és mindig a többségnek van igaza.
Sz.rd le őket magasról!
istenem! Te tényleg gyerek vagy aki csak nyafog!! NEMÁRRR! 2 hülye miatt hisztizel? Ki nem szarja le,hogy mit mondnak???
Mondj te is valamit nekik akkor.
-igen kövér vagyok? és gondod van vele? Akkor jelentsd az igazgatónak
-Én kövér vagyok te meg impotens..Melyikünknek szarabb szerinted?
- Inkább legyek kövér mint tahó..
- tudod miért mosolygók? mert én csak kövér vagyok,de nem vagyok meleg mint te..
Gyerekeskedj és vágj vissza nekik...
Ja elég gyerekes az a két fiú, ha tényleg ezzel töltik az idejüket... De látszik egy szinten álltok, hiszen te meg folgalkozol velük... 18 évesen... Csak jogilag vagy felnőtt te is :)
Saját vélemény nekem is hogy csak szúrni akarnak téged. 12 évesen nekem is ez volt a módszerem mint a 2 srácnak, de aztán rájöttem hogy máshogy kell a lányokra hatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!