Nincs kitartásom. Mivel tudnám ösztönözni magam?
Elkezdtem gitározni, de 1 hét után már alig gyakorolok... behangolom, akkordozgatok egy kicsit aztán lerakom.. egyszerűen nincs kedvem csinálni, pedig szeretnék megtanulni legalább alap szinten..
Mit tegyek? Mivel tudnám ösztönözni magam? Egyszerűen elszáll mindig a kedvem..
Csinálj ujjfüggetlenítő gyakorlatokat (www.kados.uw.hu, itt a gyakorlatok menüpont alatt vannak), közben pedig tanulj meg pár egyszerű, rövidebb klasszikus dalt. Az akkordozgatástól persze hogy nem jön meg a kedved, és az ujjaid sem függetlenednek.
Kezd kb. fél oldalasokkal, majd jöhetnek az 1 oldalasok, ha ezekből már tudsz párat, van "repertoár", már nem unalmas. És utána meg bármit meg lehet tanulni.
bármit csinálsz, mindig annak az értelmére kell koncentrálni, hogy miért csinálod
pl azért akarsz gitározni, hogy levedd a lábáról a legjobb csajokat
és képzeld el, ahogy a kedvenc számod játszod neki, amire ő elkezd énekelni és olyan szépek vagytok úgy együtt.
pl én meg csak azért tanulom az angolt, mert jelenleg minden sulit elvégeztem, a német már megvan, és szabályosan haszontalannak érzem magam és hogy képes vagyok még valamire, van még bennem "szufla" ezzel akarom magamnak bebizonyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!