Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szokta más is úgy érezni hogy...

Szokta más is úgy érezni hogy rosszkor született? Rossz évtizedben/században?

Figyelt kérdés

Világ életemben a 70es-90es évek rock/metál zenéit hallgattam apukámnak köszönhetően (warlock, judas priest, mötörhead, dio, sabbath stbstb.)

És egy csomószor elfog az az érzés hogy nekem bizony ott kellett volna élnem és átélnem az akkori.. mindent is:D

És így lassan 19 évesen igazából nem tudom mit kéne ezzel kezdenem.

Sokan mondták hogy jaj ez hülyeség legyek inkább hálás annak hogy most élek. Sosem voltam hálátlan az életemért és azért amit eddig kaptam de valahogy mégis azt érzem hogy nekem az kellett volna:D

2023. márc. 10. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogyis, akkoriban minden jobb volt.. persze akkor is megvoltak a kor maga problámái, de nem volt ennyire elcseszett világ
2023. márc. 10. 15:55
 2/9 anonim válasza:
100%
Abszolút, csak egy kicsit vagyok idősebb nálad de nagyon gáznak tartom a korosztályom, korosztályunk döntő többségét úgy ahogy vannak. A jó hír viszont az, hogy simán tudunk olyan hangulatban létezni ami az általunk szeretett kor, olyan zenét hallgatni, olyan stílusú bútorokat, mindenféle használati eszközöket venni, olyan barátokkal körülvenni magunkat akiknek ez szintén szimpatikus, úgyhogy azért nincs nagy baj
2023. márc. 10. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szívesebben élnék az 1970-1980-as években vagy a 19. században.
2023. márc. 11. 18:11
 4/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az '50-es évek végén születtem, így szerencsésnek mondhatom magam. Eddigi életem békében, háború nélkül telt, nyomon követhettem az őrült tempójú technikai fejlődést, a csajok is sokkal engedékenyebbek voltak, mint anyáik korában. Ami a zenét illeti, egy bajom van vele, hogy mostanra minden valamirevaló témát feldolgoztak már. D
2023. márc. 13. 18:42
 5/9 KmsRys ***** válasza:
100%
Nekem a leginkább kedvencem az az 1990-2010 időszak. Sajnos 2003-ban születtem, jobb lett volna 90 előtt születni pár évvel, és akkor lehettem volna gyerek. Csak az internet és néhány tárgy segít, hogy valamennyire ott tudjam érezni magam. Én is sajnálom, hogy ilyen "későn" születtem, csak sajna nem tudok neki mit csinálni.
2023. márc. 14. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Fél karomat odaadnám vigyenek vissza 2002-be USA-ba, fél karral is jól érezném magamat.
2023. márc. 16. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért pont 2002??
2023. márc. 30. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 pop-punk fénykora
2023. márc. 30. 23:11
 9/9 Györffykee válasza:
Kedves kérdező az a vicc hogy én is ugyanezt gondolom, mindig is egy 80's évekbeli rocker akartam lenni, csak én anyum miatt kezdtem metált hallgatni és nagyon sajnálom hogy nem a 70's években születtem. Bár próbálom úgy élni az életemet mint egy 80's évekbeli tini de így ez nem az igazi, mindig amikor zenét hallgatnák szembe jön velem valami cringe/PC cucc ami miatt legszívesebben ragequit-elnék az életből is. Most járok ott hogy veszek egy bakelit lemezlejátszót hogy átélhessem milyen volt akkor gyereknek lenni 17/F
2023. dec. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!