Akkor most új évtizedbe léptünk vagy az majd csak egy év után köszönt be?
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 00:00
2/24 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg nem, de tény hogy matematikailag az logikus
2020. jan. 1. 00:16
3/24 anonim válasza:
És miért nem? Megindokolnád?
Az időszámítás nem matemetikai számítás/számolás/művelet?
Akkor micsoda?
4/24 A kérdező kommentje:
am kajak enyém a gyakori legújabb kérdése az évtizedben:D
2020. jan. 1. 00:55
5/24 anonim válasza:
Melyikben? Esetleg egy év múlva próbálkozz!
6/24 anonim válasza:
Ez a kérdés egyébként már a napokban fel lett téve és ki lett tárgyalva.
Már-ki
7/24 A kérdező kommentje:
azzal tudom indokolni, hogy mindenki azt mondja, hogy itt az új évtized, tehát az emberi agy valamiért alapból így gondolja, de az igaz, hogy matematikailag nem egészen igaz, nekem jobban tetszik az emberi megközelítés
2020. jan. 1. 00:58
8/24 anonim válasza:
Nem, nem mondja mindenki. Csak a reális gondolkodásra "lusta" emberek. Akik szerint egy évtized az tíz év, kivéve az első évtizedet, ami csak kilenc évig tartott szerintük.
9/24 anonim válasza:
Ne dühöngj!
Vedd figyelembe, hogy az emberiség összintelligenciája állandó. A népesség viszont drasztikusan növekszik.
A "bunkósodási" folyamat a kezdetektől fogva tart.
10/24 anonim válasza:
Egyetértek előttem szóló 81%-os válaszolóval, valahol kifejtettem hogy az egy főre eső hülyék száma exponenciálisan növeszik a demográfiai robbantókkal.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!