Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért bánt az egyik osztálytár...

Miért bánt az egyik osztálytársam?

Figyelt kérdés
Az egyik lány osztálytársam próbál nekem mindig beszólogatni suliban pl szánalmas gyökér, hogy lehetsz ilyen ostoba stb és mindenbe beleköt amit csinálok. Ezekre egyáltalán nem szoktam reagálni inkább elengedem a fülem mellett,de érdekel hogy mi ennek az apropója. Én semmit nem tettem a csaj ellen. Instán mostanában követett be és folyamatosan nézi a sztorimat, de ha nem bír akkor miért? :D köszi előre is a normális válaszokat! 16/L

#iskola #kamasz #erzelmibantalmazas
2023. febr. 11. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Őt ez teszi boldoggá. Hogy miért azt nem tudom, én már elvégeztem a sulit és így felnőtt fejjel se jöttem rá, hogy mire jó ez nekik. Azt tudod csinálni, hogy minden csatornán ahol csak lehet megszakítod vele a kapcsolatot, tiltsd le, a suliban meg látványosan kerüld el messzire, nem szólj hozzá, ha ő szól ne reagálj rá.
2023. febr. 11. 11:22
 2/2 anonim válasza:

Sajnos megint hátrafelé kell látni...valsz a szülei is hasonlóan becsmerloen viselkednek vele...így ő sem tanult mást. Ezzel folenyeskedik. Nagyon szomorú....

Javaslom ne menj el mellette...próbálj meg barátkozni vele. Ha te is látod a profilját, esetleg emlitsd meg neki az egyik neked tetsző bejegyzését...remek teszt amikor valakit szembedicsersz... Ha látja, h érdeklődést iránta, atfordulhat ez a viselkedés... Hírhedt jófej lehetsz a suliban ezáltal.

De amúgy...nem kell mindenkinek megfelelni, ezt az irasodbol úgy sejtem te is így gondolod ...

Drukkolok :)

2023. febr. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!