Homofób vagyok, ha ezt gondolom?
Szerintem amikor valaki nem a másik nemhez vonzódik, az egy fajta szervi/mentális eltérés a nagy átlaghoz képest. Tehát én egy fajta rendellenességként tekintek rá.
Viszont számomra sem negatív sem pozitív töltete nincs a dolognak. Nem zavarnak, nem sajnálom őket (mint pl. néhány más rendellenességgel született embert), nem gondolom, hogy ez pozitív vagy negatív tulajdonság, csak van.
Nagyjából ahhoz tudom hasonlítani, mint azt, hogy valaki nagyon alacsony növésű pl. 100cm-nél nem nő magasabbra. Pontosan ugyan olyan emberként tekintek rá, de attól még ez egy rendellenesség szerintem.
Ettől homofób vagyok?
Azért a hajszín evolúciósan nem szól bele sok mindenbe, a homoszexualitás igen.
Egyébként ezt egyáltalán nem lenézően mondom, én is több fajta rendellenességgel élek. Vannak betegségeim is, van ami csak állapot, de betegségnek nem tekinthető stb.
És igen, szinte mindenki most már valamilyen rendellenességgel él együtt, ilyennel vagy olyannal (sajnos). De pl. attól, hogy már rengeteg a szemüveges ember (ez csak egy példa), a nem jó látás még nem lesz alapból normális, hanem az a szemnek valamilyen rendellenessége. Más kérdés, hogy szerencsére már egy szemüveggel elintézhető legtöbb esetben, ezért ezt már nem is tekintjük betegségnek vagy rendellenességnek, de az. Ha nem lenne az, nem kéne egy tárggyal korrigálni a látást.
10 voltam
Nem a vörös haj nem szervi betegség, de ha pl. megeszed vagy copfot kötsz és feldugod az már beteg.
Az emberek szeretik a határokat maguk mögött meghúzni. A meleg szerint az még normális az animál az beteg, de aki meg olyan az meg a pedofilt tartja annak stb.
Engem sem érdekel hogy meleg, vagy kutyákkal baszik, csak ne vigye az utcára a látványát semmilyen formában mert az említett gyerekek sérülnek ha beteg dolgokat látnak.
Nem a gén teszi a buz_t vagy biszexet, hanem minden tapasztalat amit megél lát hall. Megtanul beszélni hallás alapján egy gyerek, ha csúnya szót hall azt is megjegyzi és mondja függetlenül hogy nem tudja mit jelent, csak mert az reakciót vált ki a környezetből.
Így lásson a gyerek két körszakállast kézenfogva vagy csókolózni. Attól nem lesz meleg jön a kontra. Persze meg csúnyán sem beszél a gyerek ha azt hallja. Vagy mégis, kit érdekel.
15 Homokba dugod a fejed, amit leírtam világos, érvelhető.
Most az a fősodor, hogy nem számít mit lát egy gyerek, mindenki vállalja fel önmagát és ha ez egy biszexuális társadalomhoz vezet, ez van.
Persze végül is miért lenne baj, gyerek lesz, csak kinek joga erről dönteni, hogy a most felnövő generáció mennyire és milyen számban térjen el a természetes viselkedéstől.
Kb. mint ha holnaptól kutyát enni jó, sok van, egészségesebb a sertésnél stb. Akik így nőnek fel, bizony meg fogják enni. Persze csak egy példa de remélem érzed, hogy ez egy komplexebb kérdés.
És nem vagyok beteg, sőt az emberek IQ szerinti rangsorában nagyon a jobb szélen vagyok, 1 az 500-ból. Szóval azt gondolom fel tudom fogni, ha valaki ellenérvet támaszt és az megáll, de egy szimpla jelző kevés, csak engem igazol.
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Ennyit az IQ-ról. Szóval én is lobogtassam a Mensa-tagságim? :) .. úgy néz ki sajnos minden beteget beengednek oda ;)
Te a kezdő pozíciója előnyt ugrod meg. Elsőnek mondasz valamit - ez nem érv. A többiek meg próbáljanak meg "ellenérvelni" persze a Te abszolút zsűrizésed mellett - korrupt. Miközben azt akarod eladni, hogy tiszta érvelést adsz elő, mikor minden mondatod bujtatott összefüggéseit 5 újban lehetne kifejteni. Inkább vagy pszichopataszerű megnyeréssel meggyőző, mint akivel kedvem támad leülni intellektuális vitát folytatni.
17
"Te a kezdő pozíciója előnyt ugrod meg."
Jó hogy ezt írtad, ugyanis nem az enyém a kezdő pozíció, épp azt kérdőjelezem meg, amit a mai nyugati társadalomban nyomatnak jó pár éve.
Egyébként nem hiszem hogy egy érvelésnél az első állítás döntő lenne, értelmes emberek között. Szerintem kevered azzal, amikor valaki először állít valamit, azt a "közönség" nagyobb valószínűséggel fogadja el igaznak, mint ha valaki nekiáll megkérdőjelezni és mást állít, ugye övé a védekező pozíció.
Ha az érvelésed is hasonlóan hibás lenne, jobb is hogy megkímélsz.
Te ha érintett vagy, nem is lennél képes elfogulatlan lenni, pedig ez lenne a magas IQ egyik előnye. Igaz láttam már intelligens embert is Sorosozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!