Alig tudok egyedül megoldást találni az életemre mit tegyek ilyenkor!?
Figyelt kérdés
Olyankor,hogy ne minden áron kelljen nekem öngyilkosnak lenni!?
Komolyan tényleg nem megy az emberi közösség a tömeg közlekedés semmisem.
Mindig egész életemben itt görcsölök és feszengek.
2023. jan. 27. 18:15
1/23 Kólauborkával válasza:
De mégis min lehet feszengeni? Ha nagyon nem megy egyedül akkor erre vannak a pszichológusok, de tényleg érdekelne milyen feszült helyzetbe kerülsz rendszeresen a tömegközlekedési eszközökön, engem nem szokott atrocitás érni.
2/23 A kérdező kommentje:
Dögölhetnék már meg jobban járnék én is meg a szüleim is.
2023. jan. 27. 19:12
3/23 A kérdező kommentje:
Bátyámmal se lenne több affér se senkivel egyvalakivel sem
Ha már az életben békém,nyugtom sem volt nemhogy még boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni.
2023. jan. 27. 19:14
4/23 anonim válasza:
Dolgozz, költözz el onnan vidékre a f*szba, és mindenképp fordulj pszichiáterhez.
5/23 A kérdező kommentje:
A faszba?
Ezt kinek?
2023. jan. 27. 19:16
6/23 A kérdező kommentje:
Persze,hogy még több gyógyszert szedhessek mindig a dokikkal az orvosokkal jönnek.
2023. jan. 27. 19:17
7/23 anonim válasza:
Miért, mit gondolsz mivel kéne "jönniük"? Nyerj a lottón, vagy mi az elvárt helyes válasz?
8/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom bocsánat elnézést ne haragudjon meg érte ön sem ezért én rám.
2023. jan. 27. 20:54
9/23 anonim válasza:
Távol áll tőlem a harag, mint olyan, csupán szeretném kipuhatolózni Őfelsége elképzeléseit ezzel kapcsolatosan.
10/23 A kérdező kommentje:
Őfelsége elképzeléseit!?
2023. jan. 27. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!