Boldog vagy? Mitől érzed boldognak magad?
Én nagyon boldog vagyok, mert végre megtaláltam önmagam és kezdek megnymegílni az emberek felé. És olyan jó érzés napról napra érezni, ahogy a világ megnyílik körülöttem, :D
...viszont az, hogy mennyi mindenből maradtam ki, napról napra megdöbbent...de sokszor leginkább magamon döbbenek meg, az emberekhez, és a világhoz való viszonyomat illetően:P
október óta boldog vagyok. azért mert :
anyumék 2 éves koromban elváltak, és azóta ment a hajcihő, és gyűlöltek egymáshoz szólni. két hetente látom apukámat, egyébként sose volt közöttünk apa-lánya kapcsolat mert nem éreztem hogy szeret és igazából én sem nagyon szerettem őt. októberben végre rávettem anyukámat hogy próbáljon mesélni hogy milyen volt amikor még szerették egymást apuval. azóta mintha máshogy vélekedne apáról, és apa is végre képes kimutatni egy kis szeretetet. igaz azt nem mondja ki hogy szeret, nem ölel meg, de 14 év után végre képes rámmosolyogni. eddig nagyon bántott hogy folyton egymást szidták. meg egy csomó minden kiderült anyáról. például hogy régen amikor MÉG csak jártak, akkor anya egy csomószor szakított apával pedig apa szerette. és tudom hogy furcsa de ez engem megnyugtatott egy kicsit, mert én eddig azt hittem hogy apa szégyenli hogy tőle van gyereke. egyébként nyáron volt a mélypont, amikor apa elvitt külföldre nyaralni és közölte velem hogy lehet hogy nekem ez nehéz, de ő szeretne új életet kezdeni, új társat találni magának, és gyerekeket. szerinted nekem ez hogy esett? :/
De azóta jó minden, úgyhogy remélem boldog is maradok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!