Boldog vagy? Mitől érzed boldognak magad?
Most nem nagyon.
Mitől vagyok boldog?
- ha nyer Alonso
- ha Ákos szám megy a rádióban
- ha rámmosolyog egy fiú
- ha megdicsérnek
- ha nem írunk dolgozatot
- ha péntek van
- ha sokat aludhatok
- ha jót álmodok
- ha valami vicces történik
- ha elmarad egy órám/vagy kettő
- ha nem kell sokat várni a buszra
- ha a buszmegállóban ott van az a fiú, aki tetszik
- ha találkozok egy barátommal
- ha gitározok
- ha nem kell tanulni
- ha a kedvencemet dicsérik
- ha nyerek valahol
- ha látom a szerelmem
- ha csókolózok
- ha simogat egy fiú
hirtelen ennyi..
Ezek apróságok...,de ettől boldog vagyok. Igazán boldog már sosem leszek, mert apukámmal már soha nem találkozok...
Alonsos voltam
Most igen.
És leírhatatlanul sok dologtól tudom jól érezni magam (:
boldog vagyok. örülök ha süt a nap és közben fúj a szél, örülök hogyha zenével a fülemben sétálok éslátom a tájat, örülök ha a villamoson ülök és közben süt a nap és zenét hallgatok, örülök ha ihatok valami hideget,örülök ha van egy jó képem, örülök ha valaki megbök a fészbukon, örülök hogy iskolába járok és röhögök,örülök hogy tanulni is kell néha,hogy átélhessem azt az érzést mikor ötöst kapok, szeretek suliban maradni du.,örülök hogy egyes dolgokért meg kell kküzdenem. Felhőtlenül boldog vagyok.
16L
én akkor tudok örülni mindennek, akár napsütésnek, akár a semminek is, ha tudom, hogy a barátom szeret.
De ő játszik velem, gyakran vagyok boldogtalan, a nap sem vidít fel.
Ilyen egy kapcsolatfüggő élete.
nem vagyok boldog úgy általában. mert egy bizonyos valamin nem tudok túllépni évek óta és ez nagyon sok más problémát okoz nekem is másoknak és ezért állandó lelkiismeret-furdalásom van.
néha azért boldog vagyok, amikor valakinek örömet okoztam vagy segítettem vmiben, vagy ha történt valami ami reményt ad. vagy ha beszélhetek azzal a sráccal.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!