Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Boldog vagy? Mitől érzed...

Boldog vagy? Mitől érzed boldognak magad?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Most nem nagyon.

Mitől vagyok boldog?

- ha nyer Alonso

- ha Ákos szám megy a rádióban

- ha rámmosolyog egy fiú

- ha megdicsérnek

- ha nem írunk dolgozatot

- ha péntek van

- ha sokat aludhatok

- ha jót álmodok

- ha valami vicces történik

- ha elmarad egy órám/vagy kettő

- ha nem kell sokat várni a buszra

- ha a buszmegállóban ott van az a fiú, aki tetszik

- ha találkozok egy barátommal

- ha gitározok

- ha nem kell tanulni

- ha a kedvencemet dicsérik

- ha nyerek valahol

- ha látom a szerelmem

- ha csókolózok

- ha simogat egy fiú

hirtelen ennyi..

2010. okt. 3. 21:24
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Ezek apróságok...,de ettől boldog vagyok. Igazán boldog már sosem leszek, mert apukámmal már soha nem találkozok...

Alonsos voltam

2010. okt. 3. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
nem vagyok az.
2010. okt. 4. 00:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Most igen.

És leírhatatlanul sok dologtól tudom jól érezni magam (:

2010. okt. 4. 01:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

boldog vagyok. örülök ha süt a nap és közben fúj a szél, örülök hogyha zenével a fülemben sétálok éslátom a tájat, örülök ha a villamoson ülök és közben süt a nap és zenét hallgatok, örülök ha ihatok valami hideget,örülök ha van egy jó képem, örülök ha valaki megbök a fészbukon, örülök hogy iskolába járok és röhögök,örülök hogy tanulni is kell néha,hogy átélhessem azt az érzést mikor ötöst kapok, szeretek suliban maradni du.,örülök hogy egyes dolgokért meg kell kküzdenem. Felhőtlenül boldog vagyok.

16L

2010. okt. 4. 17:00
 16/23 anonim ***** válasza:

én akkor tudok örülni mindennek, akár napsütésnek, akár a semminek is, ha tudom, hogy a barátom szeret.

De ő játszik velem, gyakran vagyok boldogtalan, a nap sem vidít fel.

Ilyen egy kapcsolatfüggő élete.

2010. okt. 6. 17:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok boldog, sajnos. :(
2010. okt. 6. 17:38
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen:)Az életnek örülök.Boldog vagyok ha látok egy csapat énekesmadarat,ha hallok egy jó zeneszámot,amikor gitárórám van,ha meleg az idő,ha valakinek mosolyt csalok az arcára,és persze örülök az "élet apró örömeinek":)
2010. okt. 6. 18:33
 19/23 anonim ***** válasza:

nem vagyok boldog úgy általában. mert egy bizonyos valamin nem tudok túllépni évek óta és ez nagyon sok más problémát okoz nekem is másoknak és ezért állandó lelkiismeret-furdalásom van.

néha azért boldog vagyok, amikor valakinek örömet okoztam vagy segítettem vmiben, vagy ha történt valami ami reményt ad. vagy ha beszélhetek azzal a sráccal.:)

16/L

2010. okt. 6. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok boldog mert egy szar vagyok, egy senki akinek semmi célja az életben és utálja magát úgy ahogy van, mert sose jó neki az ami van, és alig ismer néhány embert, és mindig csak itthon ül immár 17 éve és csak a szobájában búslakodik azért mert egy ilyen idióta. Sajnos lusta is változtatni, mert ő ilyen, de hát valakinek elrettentő példának is kell lennie, nem igaz?
2010. okt. 6. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!