Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem értékelik a komoly...

Miért nem értékelik a komoly és csendes embereket? Miért olyan közömbös velük mindenki?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom,hogy NEM komor,hanem komoly!

Általában mindenkivel kedves vagyok és megadom mindenkinek az alanyi jogon járó tiszteletet.Az emberek számíthatnak rám,amiben tudok,segítek és meghallgatom őket.Senkin sem nézek át,mindenkit emberszámba veszek.(Kivéve persze a primitív,bunkó,neveletlen selejtek...)

Cserébe ugyanezt várnám el az emberektől,de sajnos nem ezt kapom.Az emberek ridegek és közömbösek velem.

Aztán elkezdtem gondolkodni rajta,hogy miért lehet ez és megfigyeltem,hogy egyes emberek miért olyan népszerűek...

Végül arra jutottam,hogy talán túl komoly vagyok...Azt vettem észre,hogy az emberek többsége a nagypofájú humorzsákokat szereti,akik állandóan poénkodnak és dumálnak.Tőlem viszont az ilyen távol áll.Nem szeretem az értelmetlen poénkodást,sokkal inkább az elmélyült,értékes beszélgetéseket.Nem szokásom a felesleges és üres csacsogás.

A munkahelyemen például van egy ember,aki mindenkivel poénkodik,mindenkinek beszól valami vicceset,csak nekem nem.

Nem is igazán beszélnek velem az emberek,csak úgy,ha én megyek oda hozzájuk.

Szóval szerintem én nem tettem senkivel semmi olyat,ami miatt kerülnie kellene,sőt,megpróbálok mindenkivel normális lenni.

De akkor miért ilyenek velem az emberek?Valóban azért,mert komoly és csendes vagyok?Miben kéne változnom,hogy ne nézzenek levegőnek az emberek?(Mellesleg kívül és belül sem vagyok egy sablonos nő...)

2010. okt. 2. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Neked meg a 19.45-nek van hová letennetek a gondjaitokat, a munkahelyeteken kívül. Ezeknek az embereknek nincs, mert otthon családanyák, ahogy te is mondtad. Szerintem meg önző vagy, mert mindig mindenkitől elvárod, hogy úgy viselkedjen, mint te.

Amúgy én is nagypofájú vagyok, de otthon jól esik elmélyülni, EGYEDÜL.

2010. okt. 2. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem várom el,hogy olyanok legyenek,mint én,dehogyis!Csak tiszteletet és egy kis kedvességet...
2010. okt. 2. 21:36
 13/15 anonim válasza:
Kérdező én is olyan ember vagyok mint te, és ha ezt én kérdeztem volna akkor kb ugyanezeket írtam volna alá én is. Ugyanilyenekkel találkozok nap mint nap és már nem is érdekelnek igazából, csak alakíts ki magadnak egy baráti kört, és ha esetleg nincs, keresd meg ideálod... én csak ennyit javasolnék és én elvagyok velük.
2012. aug. 1. 02:37
 14/15 anonim válasza:
Eléggé hasonlítunk, ha lenne még kedved értelmes emberekhez írj rám! :)
2016. jún. 25. 02:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! El sem hiszed milyen boldogság olvasni hogy nem vagyok egyedül, sionte szóról szóra ugyanez a helyzet velen csak az iskolában (17 vagyok).

Mi lett veled azóta?:)

2017. febr. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!