Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl rendes lennék, hogy nem...

Túl rendes lennék, hogy nem találok magamnak nőt?

Figyelt kérdés

Hát nagyon nem lehet itt leírni hogy ki milyen ember, de azért a főbb szempontokat megpróbálom.

Szóval alkoholt nem iszom egyáltalán.

Autóm ugyan van, de nem csak saját célra hanem másra is (pl bevásárlok itthonra, áthozom a nagymamám vacsorára, meg rokonaim most építkeznek és viszem az anyagot nekik, stb.) mivel mind a 2 szülőmnek sok dolga van minden nap. Tehát besegítek másoknak.

Soha nem voltam részeg, a pénzt inkább értelmesebb időtöltésre fordítom mint például kung-fu.

Nem vagyok híve az erkölcstelen dolgoknak

Soha nem volt még barátnőm

Hozzáteszem legutóbb mikor próbálkoztam akkor csak annyi lett hogy legyünk inkább barátok.

20/f

2010. okt. 1. 23:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a lányok buknak a rosszfiúkra. azzal nincs semmi gond, hogy segítőkész vagy a családoddal, de nagyon unalmas tud lenni, ha valaki ennyire 'tökéletes'. próbáld meg elengedni magad! a csajok nem szeretik a mama kedvence típust, sajnos vagy nem sajnos...

22/L

2010. okt. 2. 00:39
 2/14 anonim ***** válasza:

én inkább az ilyeneket becsülöm :) nem lehet konkrétan megmondani, mi tetszik a lányoknak, mert mindenkinek más igazából. Csak légy önmagad, és valaki egyszer ezért fog szeretni :)

17/L

2010. okt. 2. 00:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Nehogy már attól, hogy normális, segítőkész fiú, "mama kedvence" legyen. Egy részeges, kibírhatatlan srác is lehet mama kedvence.

Azok a lányok meg akik a rosszfiúkat szeretik, később itt panaszkodnak, hogy: hiába élünk együtt, eljár a haverokkal kocsmázni, nem segít semmit itthon, semmibe vesz.

A normális lányoknak LEHET, hogy tetszenek a rossz fiúk, esetleg még járnak is velük, de nem velük élnek majd, főleg nem mennek hozzájuk feleségül.

A lányom barátnője is hasonló fiúval jött össze (társkeresőn keresztül), mint amilyen te vagy. Csak ők kicsit idősebbek. Nem azért, mert egyikük sem talált volna mást, csak elegük volt a rosszfiúkból, meg az üresfejű lányokból.

Ahol sportolsz, ott próbálj barátnőt keríteni, vagy olyan helyeken, ahova te szívesen jársz. Kicsi az esélye, hogy olyan helyen találj barátnőt, ami nem a te stílusú környezetedben van.

2010. okt. 2. 08:44
 4/14 anonim ***** válasza:

"A normális lányoknak LEHET, hogy tetszenek a rossz fiúk, esetleg még járnak is velük, de nem velük élnek majd, főleg nem mennek hozzájuk feleségül."

De hozzájuk mennek, és pár hónap, vagy az első gyerek után jmennek a családi kapcs/válás totyikba írni h mi legyen jaj...

Erről ennyit. 24/F

2010. okt. 2. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
EZ hülyeség,hogy a csajoknak a rossz fiúk jönnek be. Kinek a pap ,kinek a papné! Mindenkinek más tetszik. A lényeg,hogy legyen benned valami különleges, valami érdekes, ami megfoghat egy lányt. A rosszfiúkra azért buknak sokan, mert izgalmasak,ez tény. Azonban egy idő után rájönnek,miután már jó párszor becsapják őket, hogy nem ez a megoldás és egy jófiú is lehet érdekes! Szerintem a kung-fu jó pont, bejön a lányoknak ,ha valaki erős és meg tudja védeni őket.
2010. okt. 2. 12:35
 6/14 anonim ***** válasza:

én is a mama kedvence vagyok, pedig nálam szászor rendesebb embereket is akasztottak már fel.

sztem nem kell erkölcstelennek lenni, elég ha nem vagy unalmas. :o

2010. okt. 2. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Pontosan az előttem szóló leírta. Tök mindegy milyen vagy, csak ne legyél unalmas!

Én pl. egyáltalán nem tudok elleni olyan férfiakkal, akik folyton buliznak, piálnak meg olyan nagy raj emberek! Imádom az olyan embert aki tesz a családjáért, ebből tudom ha lesz saját családja avval, hogyan fog bánni!

A külsődről semmit nem írtál! Pedig bárki bármit mondd, a külső igen is számít! Itt nem azt értem, hogy írd le az adottságaidat, hanem azt amit MAGADRÓL gondolsz.

Fontos, hogy tisztában legyél a világ dolgairól, szinte mindenről legyen véleményed, tudj róla beszélni!

És ha mind ez megvan a külső megjelenéseden kell javítani. Amikor te barátnőt szeretnél szerezni, döntsd el magadban, hogy Igen te most az enyém leszel! És ha már biztos vagy magadban és tudod ő a tiéd lesz, nagy esély van rá, hogy mind ez így is történik!

17/L

2010. okt. 3. 13:44
 8/14 anonim ***** válasza:

00:45 Ne hazudozzál itt kérlek.

Nemrég voltam egy ilyen kapcsolatszerűségnek a részese, ahol is erről rizsázott a lány, és mégis valami nálam idiótábbal és izmosabbal jött össze.....egy baromság amit írsz.

Fiúk, hiába rizsázik a csaj ilyen baromságokat, hogy neki nem számít a külső, ÁLLATI ÖSZTÖNÖK. Mind undorító állatok vagyunk, akik csak a külsőt nézik. A K Á R K I A K Á R M I T I S M O N D

2010. okt. 4. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Vannak lányok, akik a normális srácokat értékelik, nem az olyanokat, akik nagyon menőnek érzik magukat attól, hogy minden héten leisszák magukat és mindenkit megdugnak részegen, aki hagyja magát. Csak sajnos egyre kevesebben, manapság a lányok körében is divat állatként viselkedni és bunkónak, részegesnek lenni, ezért lehet, hogy még nem találkoztál egy normálissal se. Viszont a fiúk között még ritkább az olyan, amilyen te vagy, úgyhogy ha egy lány majd beléd szeret, még inkább értékelni fogja, hogy te nem vagy olyan, mint a többség :)
2010. okt. 4. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát öreg, kapd össze magadat!

Kis híján 24 vagyok de ugyan úgy állok mint te a 20 éveddel. Ezidáig hozzád hasonlóan csináltam. Pedig lassan be kellatt látnom nincsenek sűlt galambok. Tervez be minden hétre egy randit vagy bulit. Nem az a lényeg, hogy sikerűljön, hanem az, hogy új dolgokat tapasztalj.

Én egy hónapja csinálom így, de már sokkal többett tanúltam mint az elmúlt 2 évben. Azért váltottam át erre, mert pár hónappal ez előtt volt egy lány aki nagyon normálisnak tünt. Viszont elszalasztottam mert a tapasztalatok nélkül kb egy 13 éves szintjén áltam.elötte. Tanúlság: nincs tapasztalat=nincs nő.

Persze azért vigyázz, ne ess át a ló másik oldalára. Ez csupán a tanulásról szól. Én sem akarom sokáig így csinálni.

2010. okt. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!