Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen hobbit űztök? Én most...

Milyen hobbit űztök? Én most keresek valamit magamnak, de semmit se találok. Ötletek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

- görkori

- recska

- pc

2011. júl. 16. 18:00
 2/6 Christina A. válasza:

Szia!

Attól függ mi érdekel, hány éves vagy, fiú/lány?

Sportok érdekelnek?

Túrázás/ kirándulás? Művészetek, rajzolás? Én spec 13/L imádok fotózni! Gyűjthetnél valamit? Van fantáziád? Én pl: Regényt írok!

Remélem segítettem! (:

2011. júl. 16. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Írok, de az nem mindig köt le, valami más is kell. Fotózni nemigen van lehetőségem... Lány vagyok, tizenöt éves.

Valami olyan kellene, ami kimozgat a gép mellől. Mivel írni itt szerettek...

2011. júl. 16. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Mostanában megint kezd elterjedni a kézi horgolás, kötés, kézimunkázás. Nagyon értelmes elfoglaltságnak tartom, úgy tudom, vannak ilyen klubok is.
2011. júl. 16. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak én éppenséggel utálom. Bele is bolondulnék, ha ezzel kellene foglalkoznom, mondjuk amúgy se menne, nem jó a kézügyességem.
2011. júl. 16. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak sziklamászó csoportok, természetesen most a mesterségesen kialakított sziklamászásra gondolok, ha akarod, utánanézek, hol van ilyesmi. Ez is a sport egy formája.
2011. júl. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!