Szexuális orientáltságom hova tegyem?
Sziasztok!
18éves fiú vagyok. Alapjában véve túlgondolós,agyalós típus vagyok.
Volt már barátnőm. A szakítás óta voltak kavargatásaim. Online élőben egyaránt. Szóval a nőkhöz való vonzódásomat nem kérdőjelezem meg. Az utóbbi időszakban is volt pár lány aki bejövöget. Azonban nekem van egy nagyon fura,összetett érzésem. Ezt az érzést csak a közel álló fiú barátoknál érzem. Kb olyan általános iskolás felső tagozatától. Maga az érzés havonta egyszer,kétszer jön elő,olyan 1-2percig,mikor valamelyik,haverommal vagyok haverommal vagyok. Ha le kéne írnom az érzést,akkor az jó,konkrét tiszta vonzalom nincsen ha be kéne sorolnom akkor maga a vonzalom olyan 10/2. Fantáziálásaim sincsenek. Ez a fajta agyalás pár napja van,hogy nehogy meleg legyek. Egy álom váltotta ki amiben az volt,hogy a volt barátnőm amugy az egyik fiú osztálytársam volt.
Magamról annyit,hogy mindig is a fiús dolgok érdekeltek mindig is fiú barátaim voltak. Imádom a sportokat. Sokáig versenyszerűen kosárlabdáztam is. Szeretek az iskolában bandázni. Viszont ezt a fránya érzést nemtudom hova tenni és kifejezetten szorongok már ettől a meleges témától.
Válaszotokat köszönöm!
Akivel jól kijosz azzal érzed ezek szerint.
Nem tudom, lehet hogy bi vagy.
"Magamról annyit,hogy mindig is a fiús dolgok érdekeltek mindig is fiú barátaim voltak. Imádom a sportokat. Sokáig versenyszerűen kosárlabdáztam is. Szeretek az iskolában bandázni."
Ja ezek mind ilyen heteroszexuális ferfi dolgok?XD
Remélem meleg vagy, az ilyen megérdemelné:D
Szerintem annyiról van szó, hogy szereted a barátaidat, és néha feltör benned ez az érzés. Én az anyám meg a kutyám felé is szoktam hasonlót érezni, de egyiküket sem tekintem potenciális szexuális partnernek. Szóval én azt mondom, hogy kár ezt túlagyalni... A fiatal srácok körében a szeretet/ragaszkodás kimutatása kifejezetten tabu, valószínűleg ezért érezhetet furcsának az efféle benyomásaidat, de pusztán ennyitől nem változik meg a szexuális orientációd.
Amúgy meg nyilván azzal sem lenne semmi gond, ha meleg/bi lennél.
Megmérettette magát a magyar medve (régi Index 2017)
keress rá erre a cikkre (google)
nagyon jól bemutatja, h. a meleg ffiak szubkultúrája mennyire rétegzett.
egy kifejezetten macsós pasi is lehet meleg.
Kedves kérdező!
Akármivé is növi ki magát az érzés benned, nem leszel se több se kevesebb attól, hogy kikhez vonzódsz.
Számtalan út és opció lehetséges, ez viszont idővel elválik.
Amíg nincsen szexuális fantázia, izgulás a másikra, hanem pl jól esne az ölelése az lehet attól is, hogy pl hiányzott, de akár szeretethiány, ölelés hiánya is kiválthat hasonlókat.
Állítólag átlag napi 7 rendes ölelés kell az embereknek.
Nem buzás, ha megölelsz valakit.
Az öcsémék is ölelgetik egymást. Van hogy együtt alszanak, vagy gyerekesen birkózgatnak huszonéves fejjel.
Mindegyikük hetero.
Figyi, van olyan is, hogy"5 szeretetnyelv".
Mindenkiben mind az 5 létezik csak más százalékban, más sorrendben, elosztásban.
Nekem pl az első 3 :
Testi érintés
Minőségi idő
Dícsérő szavak
Ezeknek megfelelően is működök. Akkor is ha valakit támogatok vagy csak ajándékozok stb.
De mivel tudom, hogy pl húgomnak a testi érintés utolsó helyen van, ezért pl őt nem ölelgetem annyit, mint pl öcsémet, akinek második helyen áll a testi érintés.
Lehet érdemes lenne ezen elindulnod s rájössz, pl neked több ölelésre van szükséged.
Vannak online tesztek is. Dobok egy linket.
Ha idővel ez se jön be, akkor majd kiderül, hogy szexuális hovatartozásról van-e szó.
Bácsikám pl 32 évesen vallotta be anyukájának (mamámnak).
Ugyanúgy imádjuk, szeretjük, mert egy csodás ember.
Ha pedig szeretetnyelved miatt van, merj ölelni és teret adni a szeretetnyelvednek.
Persze tekintettel kell lenni másokéra is.
Én simán megölelgetnélek téged is most. ^^
Ne görcsölj annyira erre.
Persze folyamat gondolkodóként olykor nehéz. Tudom. Nekem is 0-24ben túlműködik a kicsike a koponyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!