Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek lezbi vagyok?...

Szerintetek lezbi vagyok? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Teccett egy fiú NAGYON, és nagyon sokáig, de nem lett belőle semmi, most barátok vagyunk. Nagyon nehezen "szerettem ki" belőle. Mostmár nem teccik. De úgyérzem ez vol eddigi rövidke életem legnagyobb szerelme. Most már ugye nem teccik senki. És még helyes és az ultra helyes pasik sem érdekelnek. Csak megjegyzem h cuki, de semmi több, semmi különös.

Hogy a lányokkal mi van? eddigis végignéztem őket, de ezzel gondolom a többi lány is így van, aki nem érzi elég szépnek magát. Egy lánnyal nem tudnám am elképzelni . de (remélem még csak most) egy fiúval se nagyon. Segítsetek lécci :S :'( mert ez jár a fejembe jópár napja és félek attól is h bebeszélem magamnak és ha eddig nem voltam télleg az leszek. előre is millió köszii 14L

2010. szept. 30. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a tünetek között ott van a helyesírási-képesség elvesztése?
2010. szept. 30. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát velem is így volt. Mondjuk a lányokat azért nem nézegettem, de én se vagyok megelégedve magammal.:)

Velem is volt olyan, hogy nagyon megtetszett egy srác. Olyan NAGYON. És utána egy csomó ideig én se tudtam elképzelni, hogy valaha is másra tudok nézni. Mert nekem csak ő kellett.

De már úgy nem érzek így. Szerintem nálad is elmúlik.:)

2010. szept. 30. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lennél ha nem úgy gondolsz a lányokra...akkor nem vagy az.Szerettél egy srácot csalódtál és most emiatt óvatos vagy és egyszerüen csalódtál a pasikban.Ez majd elmúlik nyugi.A másik pedig az,hogy még nagyon fiatal vagy...talán ezért se érdekelnek még annyira...
2010. szept. 30. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden emberben van olyan hormon, ami arra kézteti, hogy minimális fokon vonzódjon a saját neméhez. Ez egy teljesen normális dolog, és mindenkiben ott van. Ha valakiben több van, akkor lesz meleg/lezbi.

De ha NAGYON tetszett az a fiú, akkor tuti hogy a fiúkat szereted. akkor lennél lezbi, ha eddig egy fiú se tetszett annyira, csak annyit mondanál mindegyikre: cuki. és inkább a lányokról fantáziálsz. amúgy 14 éves vagy, ez a korral is jár, hogy fölborul a hormonháztartás.

nyugi, nincs veled semmi baj :)

2010. szept. 30. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem 14 éves vagy . még ki sam fejlődtél rendesen, hormonok még csak most változatják a tested és az agyad.

nemgáz , ha lezbi vagy

2010. szept. 30. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
.........
2010. szept. 30. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Heteró vagy nyugi... :)
2010. okt. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!