Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy kis gondom az osztályt...

Van egy kis gondom az osztálytársaimmal kapcsolatban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy én olyan visszahúzódó típus vagyok, de folyton szekállnak, mert más vagyok mint ők, és már nagyon elegem van, tudom hogy ha énis szekállnék mást, meg visszaütnék, abbahagynák, de én nem akarok ilyen lenni. Az lenne a kérdésem hogy mit tegyek, hogy ne nézzenek gy le, és legalább békén hagyjanak? 16/F
2010. szept. 30. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ez amit írtál az egyik kommentedben kérdező hogy "3.os voltam, az egyik osztálytársam egy ilyen kis "cikizés miatt" halt meg" ez, hogyan történt az? Hogyan halt meg, vagy mit csináltak vele?
2010. okt. 2. 10:15
 12/21 anonim ***** válasza:
menny el tahi boxolni 3-4 hónap után félni fognak tőled
2010. okt. 2. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Menj normálisabb suliba, és ha felnöttél akkor is kerüld a 'gagyibb' munkahelyeket: gyár, segédmunka, utépítés stb, mert az ilyen retardált pancserek csak itt tudnak elhelyezkedni, és 20 évesen is piszkálni fognak. sajnos. tapasztalatból mondom, én is átéltem, élem ezt. :S

Sajnos az ilyenekkel nem tudsz semmit se kezdeni, olyan a gondolkodásuk, felfogásuk, hogy ha visszaütnél, vagy szólnál akkor csak rosszabb lenne, és a tanároknak se szólj.

2010. okt. 2. 14:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! :)
2010. okt. 2. 15:30
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem nem válaszoltál persze a kérdésemre... :@
2010. okt. 2. 16:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben voltam 6és fél évig.. Aztán 6.második félévben átmentem másik osztályba,ahol már kevésbé vagyok visszahúzódó és jobban érzem magam,igaz itt "cukkolnak" a magasságom miatt mert 150cm vok :S XD De jobb mintha másként "szekálnának" Nem akarlak elkeseríteni de már csak azért se fognak békén hagyni tapasztalatból tudom,ha abbahagyják pár napra utána ugyan ugy piszkálni fognak már csak azért is,hogy "ne hogy jól érezd magad" igen ilyen szemetek az emberek manapság(tisztelet a kivételnek) Szóval,ha nem bírod,nem érzed jól magad az osztályban akkor nézz ki egy másik osztályt ami szimpatikusabb és iratkozz át ott meg próbálj meg kicsit nyitottabb lenni és a többi menni fog magától:).. Mikor én átiratkoztam a volt osztálytársaim pár napig még piszkáltak csak most azzal,hogy "miért mentél át?stb.." De le***rtam őket,most már elmegyünk egymás mellet minta soha nem nem is lettünk volna o.társak..

Azért kívánom,hogy megtudd oldani ezt a problémádat!:)15/L

2010. okt. 2. 17:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsi az kimaradt,ha meg nem akarsz másik osztályba iratkozni valamilyen okból akkor menj át másik suliba.
2010. okt. 2. 17:17
 18/21 anonim ***** válasza:
ohhhhhhhhh fuck....
2010. okt. 2. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:

amugy vagy mersz ütni/lépni/vissazszolni/

KIÁLNI MAGADÉRT VALAMIEN FORMÁBAN!!

vagy maradhatsz 1 "csicska nyomorék" mert kb az ienekre szokták nálunk mondani..

és miértne ne nézzenek le 1olyan embert aki még saját magáért sem képes ki álni ....

2010. okt. 2. 20:23
 20/21 konnerth ***** válasza:
Tudom nem könnyű mert velem is ez volt. 2. osztálytól egyészen 7.-ik osztályig. A baj csak az volt hogy nem tudtam velük mit csinálni mert csak szóban piszkáltak és ha úgy ütöm meg az egyik parasztot akkor meg csak én szívok főleg úhy hogy egy gyerek már feljelentett azért mert "elloptam" a táskáját. ( pedig csak el vittem az ebédlő elé hogy szem előt legyen.) Tehát onnantól fogva a tanárok szemében én voltam a "rossz" fiú és azóta leszartak. Tehát vissza ütni nem üthettem, szavakkal nem értem semmit. Majd végül más lett az igazgató és nem voltam bűn bak...gyerek 3 napig az annyával jött a suliba:) 14/F
2010. okt. 3. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!