Van egy kis gondom az osztálytársaimmal kapcsolatban, mit tegyek?
Menj normálisabb suliba, és ha felnöttél akkor is kerüld a 'gagyibb' munkahelyeket: gyár, segédmunka, utépítés stb, mert az ilyen retardált pancserek csak itt tudnak elhelyezkedni, és 20 évesen is piszkálni fognak. sajnos. tapasztalatból mondom, én is átéltem, élem ezt. :S
Sajnos az ilyenekkel nem tudsz semmit se kezdeni, olyan a gondolkodásuk, felfogásuk, hogy ha visszaütnél, vagy szólnál akkor csak rosszabb lenne, és a tanároknak se szólj.
Én is ebben a helyzetben voltam 6és fél évig.. Aztán 6.második félévben átmentem másik osztályba,ahol már kevésbé vagyok visszahúzódó és jobban érzem magam,igaz itt "cukkolnak" a magasságom miatt mert 150cm vok :S XD De jobb mintha másként "szekálnának" Nem akarlak elkeseríteni de már csak azért se fognak békén hagyni tapasztalatból tudom,ha abbahagyják pár napra utána ugyan ugy piszkálni fognak már csak azért is,hogy "ne hogy jól érezd magad" igen ilyen szemetek az emberek manapság(tisztelet a kivételnek) Szóval,ha nem bírod,nem érzed jól magad az osztályban akkor nézz ki egy másik osztályt ami szimpatikusabb és iratkozz át ott meg próbálj meg kicsit nyitottabb lenni és a többi menni fog magától:).. Mikor én átiratkoztam a volt osztálytársaim pár napig még piszkáltak csak most azzal,hogy "miért mentél át?stb.." De le***rtam őket,most már elmegyünk egymás mellet minta soha nem nem is lettünk volna o.társak..
Azért kívánom,hogy megtudd oldani ezt a problémádat!:)15/L
amugy vagy mersz ütni/lépni/vissazszolni/
KIÁLNI MAGADÉRT VALAMIEN FORMÁBAN!!
vagy maradhatsz 1 "csicska nyomorék" mert kb az ienekre szokták nálunk mondani..
és miértne ne nézzenek le 1olyan embert aki még saját magáért sem képes ki álni ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!