Mit tegyek amikor ezt érzem?
Lehet furán fog hangzani, de én nagyon nagyon nagyon meg akarom ölelni Jézust. Egyre nagyobb bennem a vágy hogy megölelhessem. Nagyon szeretem őt. Gyakran el kezdek teljesen akaratomon kívül csak úgy sírni mert nem ölelem. Ez a férfi nagyon sokat jelent nekem, és egyre nagyobb a vágyam hogy megölelhessem. Csak nem tudom hogyan kéne de már lassan kikészülök ott tartok.
Köszönöm a segítséget.
Az ölelés az emberek közt nagyon jó módja, hogy kimutassuk a szeretetünket és a hálánkat. Jézussal ezt nem tudjuk megtenni. Viszont van módja annak, hogy ezeket az érzéseket felé is kimutassuk.
Így mondja el ő maga:
"Akkor Jézus ezt mondta a tanítványainak: „Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a kínoszlopát, és állandóan kövessen engem." (Máté 16: 24)
Állandóan követni őt, egy életutat jelent. Ehhez viszont szükség van a Biblia tanulmányozására. Mindenki rendelkezésére áll egy díjmentes bibliatanfolyam, ami ebben tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!