Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek amikor ezt érzem?

Mit tegyek amikor ezt érzem?

Figyelt kérdés

Lehet furán fog hangzani, de én nagyon nagyon nagyon meg akarom ölelni Jézust. Egyre nagyobb bennem a vágy hogy megölelhessem. Nagyon szeretem őt. Gyakran el kezdek teljesen akaratomon kívül csak úgy sírni mert nem ölelem. Ez a férfi nagyon sokat jelent nekem, és egyre nagyobb a vágyam hogy megölelhessem. Csak nem tudom hogyan kéne de már lassan kikészülök ott tartok.

Köszönöm a segítséget.

2022. nov. 17. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Tégy jót másokkal, s akkor teljesíted az elvárást.
2022. nov. 17. 01:06
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
37%
Amondó vagyok, h ilyenkor be kéne venni a gyógyszered.
2022. nov. 17. 06:40
 3/4 Dorkász06 ***** válasza:
75%

Az ölelés az emberek közt nagyon jó módja, hogy kimutassuk a szeretetünket és a hálánkat. Jézussal ezt nem tudjuk megtenni. Viszont van módja annak, hogy ezeket az érzéseket felé is kimutassuk.

Így mondja el ő maga:

"Akkor Jézus ezt mondta a tanítványainak: „Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a kínoszlopát, és állandóan kövessen engem." (Máté 16: 24)

Állandóan követni őt, egy életutat jelent. Ehhez viszont szükség van a Biblia tanulmányozására. Mindenki rendelkezésére áll egy díjmentes bibliatanfolyam, ami ebben tud segíteni.

2022. nov. 18. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózz be a te kis "belső szobádba" ahol nem zavarnak külső tényezők, el tudsz csöndesedni, magadba tudsz szállni összeszedve minden gondolatod és nyisd meg a szíved őszintén hittel Jézus elött és szólj hozzá! Mond el neki a szíved bánatát, sóhaját, kívánságát alázatos megtört szívvel és adj hálát mindenért Neki. Bánd meg és vald meg Neki a bűneidet, mivel a bűneink választanak el Istentől. Hívd be Őt az életedbe a szívedbe. Fogadd el Őt Uradnak, Istenednek és személyes megváltódnak, hogy mindenkor veled legyen és ne legyenek kétségeid és ne élj bizonytalánságban hanem üdvbizonyságban teljességben megelégedéssel békességben mindenkor!
2022. nov. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!