Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért nincs szerencsém?

Mért nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Hát. már vagy 2-3 éve kezdődött ez a "nincs szerencsém" dolog. Azzal kezdődött, hogy mamám meghalt, aztán anyuék folyamatosan veszekedtek, apu munkanélküli lett, tesómnak valami dizlexia miatt nem megy a tanulás, a veszekedések miatt úgymond idegbeteg lett, aztán 1 év múlva(addig ment a vita)elváltak. Rá 1 hónapra meghalt a papám, aztán rá 2 hónapra elköltöztünk. Utánna összevesztem a legjobb barátnőmmel. Már vagy 2 éve nem beszélünk...Sulit kelett váltanom pont az utolsó éveben amikor ballagnék. Az itteni osztálytársaim nem akarnak befogadni...nem szeretek itt lenni! A fiúk terén is minden rossz. De nagyon... Csak hétvégenként láthatom apukámat és ha ott vagyok akk is ő a válás miatt nagyon maga alatt van. 14 évesen anyuban tesómban és apuban is én tartom a lelket. Bennem meg senki. Nincs úgymond senkimse! Gondolkoztam azon, hogy véget kéne vetni ennek a szánalmas életemnek, de akkor cserben hagynám az egész családomat...semmi jó nem történik velem. Még az egyik volt osztálytársamat valameik nap a mentő vitte el, mert belekeveredett valami drogozásba. És én arrol tudok mindent...szóval a rendőrök engem kerestek meg. Mit tegyek? Mitöl nincsen szerencsém? Ti hisztek az olyan dolgokban, hogy elmegy a szerencse? Légyszi segítsetek!
2010. szept. 29. 15:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha hosszú és néhol értelmetlen, de már régen nem tudom, hogy mit tegyek és teljesen kivagyok.
2010. szept. 29. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebből maximum a barátnőddel való összeveszés utal arra hogy nincs szerencséd, mert ahoz ketten kelletek.. A többihez viszont semmi közöd.

Inkább csak nincs semmi értelme az életednek ezért minden hülyeséget magadra veszel, hogy aztán itt leírhasd hogy jajj neked nincs szerencséd, egyszerűen csak olyan vagy mint a legtöbb hülye ember, ilyen alapon majdnem minden ember öngyilkos lehetne...

2010. szept. 29. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:
wáóó. Magamra vállalok? Szerinted ha arra mész a 8 éves tesóddal haza apukádhoz hogy ő tiszta részegen fekszik az ágyban és mindenhol minden tiszta kupi meg üvegek vannak mindenhol stb. és te vagy ott az egyetlen akinek "esze van" mert a 8 éves tesómat inkább nem nagyon vonom bele...akk te mit tennél? Én ezt se vállaltam magamra! Ez így van. Erre mentem haza. És akkor te ilyenkor mit tennél? És akkor még számtalan ilyen dolgok történnek velem...
2010. szept. 29. 16:23
 4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok! Én egy 15 éve fiú vagyok de semmibe nincs szerencsém! A lány akivel járni akarok szerelmes egy másik srácba és nagyon úgy néz ki, hogy én maradok alul! :( Előző lány akibe szerelmes volta Ő meg össze is jött egy másik sráccal! Szóval nem jó az életem! De hidd el ez meg fog változni!!! Én mindig azt mondom, hogy "egyszer fenn egyszer lenn". Egyenesbe fogsz egyszer jönni csak időbe telik. De addig sajnos tűrni kell a sok megpróbáltatást! Én is megpróbálok mindent a lánynál és hátha sikerül!
2010. szept. 29. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszek abban, hogy " elmegy a szerencse " vagy hogy " a szerencse csak egyszer kopogtat be az ajtódon ".

Az igazság az, hogy a szerencse sosem keres fel minket.

Nekünk kell megkeresnünk azt és személytől függően van akinek hamarabb és sűrűbben sikerül, van akinek nehezebben és ritkábban.

Az öngyilkosság pedig nem megoldás a te esetedben, de ezzel gondolom te is tisztában vagy.

Azt kellene még tudnod, hogy van valami ami igenis igaz a szerencsével kapcsolatosan: a szerencse a felkészült embereknek kedvez. Tehát ne lődörögj céltalanul és ne pazarold el az órákat, hanem éld minden percedet hasznosan és céltudatosan, hogy amikor lehetőség tárulkozik eléd akkor ne csak bambulj, mert mások már ellopták előled a lehetőséget, hanem te is küzdjél saját magadért. De küzdeni csak akkor tudsz, ha felvagy készülve. És ha küzdesz és nyersz akkor azt szerencsének fogod nevezni. Mindenki szerencsének nevezi azt amikor nyer, pedig csak felkészülésről van szó és arról, hogy egy másik ember úgymond " elszalasztotta " a lehetőségét, ezért neked " volt szerencséd ".

2010. szept. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!