Ha valaki túlságosan nyugodt, semmire sem kapja fel a vizet az normális?
Figyelt kérdés
Van erre valamilyen kifejezés?
Itt tényleg azon van a hangsúly, hogy semmin sem kapja fel a vizet. Nem veszekszik, mindig nyugodt...Esetleg, ha elhagy egy nagyobb pénzösszeget akkor sem lesz ideges...
Remélem azért érthetően írtam.
Ti ismertek ilyen embereket?:D
2010. szept. 29. 14:33
1/4 anonim válasza:
Sztem tök normális...Én is ismerek egy olyan embert, hogy vele szúrtak ki, én magamból kikelve ordítoztam (pedig nekem se szokásom), ő meg nyugodtan állt, és mosolygott...Pedig, tudta, hogy mi van, egyszerűen nem húzta fel magát...Jó lehet nekik...
2/4 anonim válasza:
van ilyen nekem is van ilyen haverom.irigylem őket én is.
3/4 anonim válasza:
Tök jó dolog nekem elhiheted. :)
Nem stresszelek se semmi ezáltal minden jobban sikerül.
4/4 anonim válasza:
Én ilyen vagyok... Hát, néha jól jön, mondjuk mikor ha felkapnám a vizet akkor tuti balhé lenne, de engem nem tudnak felidegesíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!