Hogyan vagytok képesek motiváltak maradni?
Értelemszerűen azoktól kérdezem, akik nem adják fel könnyen, akármit is csinálnak.
Évek óta szenvedek a motiválatlanságom miatt. Akármibe kezdek bele, fél órán belül megunom, még egy videojátékot is, a nagyobb elhatározásokról pedig inkább nem is beszélek. Könyvet kezdtem el írni, 4 téma is eszembe jutott, de akármikor nekiállok, ha sikerül is valamit írnom, 20 perc után rettenetesen lehangolt leszek és szüneteltetem az írást napokig.
Ha elmegyek sétálni, azon kapom magamat, hogy visszafordulok, de ezt sikerült egy ideje szabályoznom, továbbhaladok, akkor viszont mérges vagyok hogy nincs kedvem hozzá és szinte már rohanva megyek, alig várva hogy hazaérjek. Ha találok egy filmet, szinte kivétel nélkül mindegyiket leállítom 30-60 percen belül.
Nem is nagyon szeretek csinálni semmit, az az igazság. Pedig akarok, szeretném ha eredményes volna az aminek nekiállok, de egyszerűen nem megy, leblokkolok.
Tanácsokat elfogadok.
Kis célok.
Egyszerű példa nem takarítom ki egyszerre az egész házat; mindig nap csak egy helyiséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!