Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tegyek?! Elegem van :@

Most mit tegyek?! Elegem van :@

Figyelt kérdés
Na szóval...van egy osztálytársam (fiú) akivel ma angolrán tök jól elvoltunk,elhülyültünk.És a másik csapatból a lányok máris elkezdték híresztelni h én belevok esve a srácba meg h szerelmesek vagyunk..sőt az egyik csaj rátett,h azt hazudta,én megsimogattam a srác haját.....és köztudott h őmeg szerelmes belé :D ezt am már másodszorra játszák el velem....mostis bnőm kérdezget msn-en h most akk szerelmes vok?mondom h nem,és mondja ha XY mondta pedig h simogattad a fejét...tuti h holnap ezzel fognak csesztetni...mit csináljak?kezd elegem lenni :@
2010. szept. 28. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

mondd meg hogy az a csaj egy hülye liba aki szerelmes a srácba, hogy te nem szereted, és hazugságot állít.

de ezt lehetőleg a tanári asztal tetején állva, hogy meghallják :D

2010. szept. 28. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Kor? Ezt utoljára 5.-ben játszottuk...xD

De ezzel nincs mit tenni! A legjobb, ha "forgatod a szemed", és pofákat vágsz, és amit mondanak azt félvállról veszed. <- ebből az jön le nekik, hogy téged ez nem izgat...És abbahagyják! :)

2010. szept. 28. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:
én hatodikos vok XD majdnem eltaláltad :D am köszi eddig mindkettőtöknek ^^
2010. szept. 28. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiafasszt érdekel, most egész őszintén?
2010. szept. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!