Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már, hogy beleszerettetek...

Volt már, hogy beleszerettetek valaki mosolyába?

Figyelt kérdés

Mármint nem úgy értve hogy meglátsz valakit igy vigyorogni és huu énezt szeretem...

Hanem van egy srác a sulimba, mondhatni jóba vagyok vele, de sulin belül nemigazán beszélünk, de eddig mindig mikor láttam ilyen full komor arccal láttam mindig... és tegnap igy láttam igy nemolyan messziről hogy valamin elkezdett nevetni, és annyira de annyira aranyos volt hogy az valami hihetetlen. Mondhatni beleszerettem abba ahogy nevet... *-*

(na ezt jól leírtam...:Dremélem érthető)

veletek volt már hasonló? :]

2010. szept. 28. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah...Nem is egyszer! :D
2010. szept. 28. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Raadasul az a srac nem is volt szimpatikus nekem egyaltalan, egy hulye bunko volt, de amikor mosolygott, nem tudtam levenni rola a szemem, annyira szep mosolya volt es olyan helyes nevetorancai! De a szemelyiseget meg ennek ellenere sem szerettem meg.
2010. szept. 28. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ööö Véletlenül nem egy suliba járunk?? :'D
2010. szept. 28. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:

21:48

nem hinném :D A Pécsi Kodály Zoltán Gimibe járok...

te hova? :)

2010. szept. 29. 05:54
 5/7 199303 ***** válasza:
100%
én a srác szemébe szeretem bele. nem volt szimpi a srác de mikor belenézet egyszer a szemembe avval a gyönyörü szép szemeivel hát szerelmes letem:)
2010. szept. 29. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Majdnem ugyanoda, de nem :D
2010. szept. 29. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, volt. De nem CSAK a mosolyába, hanem a mosolyába IS.
2010. szept. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!